Duschgel

Man som duschar med duschgel

Duschgel & duschtvålar för män

Unna dig själv en härlig och lyxig känsla när du duschar din kropp. Här har vi samlat alla duschgeler och flytande duschtvålar som rengör effektivt men också lämnar en god doft efter sig. Vill du hålla antalet produkter till ett minimum, satsa på en kombinerad Hair & Body Wash som funkar lika bra som hårschampo som kroppstvål.

En god idé är att kombinera deodorant, parfym och duschgel med samma doftnoter. Det gör att du håller ihop din doft och du reglerar sedan hur mycket du vill dofta med din matchande parfym.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Återfuktande duschkrämer för män

Män duschar minst lika ofta som kvinnor. Ibland kan det duschas mer än en gång per dag. Varje duschning innebär att huden tappar lite av dess naturliga oljor eftersom duschkrämen eller duschgelen inte bara löser upp smuts. 

Om du duschar ofta tänk på att använda en vårdande duschtvål som är mild mot kroppen. Det är absolut inte fel att använda duschtvålar som 3 in 1 som är både för hår, kropp och ansikte. Dessa har en formula som är något mildare än om du exempelvis använder att schampo på din kropp. 

Efter att du har duschat kan du med fördel använda en bodylotion eller kräm för kroppen för att återfukta huden.

Skrivet om Duschgel

Få bort svettlukt under armarna

Få bort svettlukt under armarna

Svettlukt är något som får många att känna sig obekväma och ofräscha. Först och främst så är det inte svettet i sig som luktar utan det är bakterier som växer och gror i svetten och smutsen. Illaluktande svett beror alltid på att man varit för dålig på att tvätta sig ren. Otillräcklig rengöring under armhålan gör att man fortfarande kan lukta svett även efter en dusch. Här kommer konkreta tips hur du kan få bort svettlukt. Läs mer
Låt kroppen dofta gott

Låt kroppen dofta gott

Kroppen är vårt viktigaste och enda verktyg. Visst fungerar den ändå rätt bra trots att den luktar illa. Men med handen på hjärtat visst känns det oerhört skönt att vara ren, fräsch och dofta gott. Särskilt när vi är tillsammans med andra. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea