Kroppstvål

En bra kroppstvål ska rengöra effektivt utan att verka uttorkande. Här finns många fina och fasta kroppstvålar som du kan ha i duschen eller badkaret när du tvättar kroppen. Det mesta av svett och smuts försvinner med varmt vatten och en tvål som löser upp smutsen. Köp en kroppstvål av bra kvalitet som du kan lita på och som gör jobbet effektivt med liten mängd tvål. Läs våra 5 tips om kroppstvålar här.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
1869 Soap
139 kr
Köp!
Info
1  2  3  4  5 Nästa »

Några tips för dig som använder kroppstvål

  1. De allra finaste kroppstvålarna har en hög koncentration och är därför hårda. De kan behöva mjukas upp något för att kunna ge ifrån sig lödder.
  2. Använd en tvålkopp som dränerar bort vatten. Annars ligger tvålen i blöt och luckras upp över tid.
  3. Om du har svårt att hitta en bra förvaring för din tvål kan en reptvål vara ett alternativ som du kan hänga på en lämplig krok.
  4. Undvik att förvara din tvål direkt mot porslinet kring handfatet eller på golvet i duschrummet. Där finns smuts och bakterier som du ogärna vill ska samlas på dina fina kroppstvål.
  5. Om du vill få ut maximal effekt av din tvål så kan du alltid använda en duschborste. Den hjälper dig att skrubba kroppen ren. Kom ihåg att använda en återfuktande body lotion om du upplever att det finns risk att huden blir torr efter din dusch och kroppstvätt.

Skrivet om Kroppstvål

Få bort svettlukt under armarna

Få bort svettlukt under armarna

Svettlukt är något som får många att känna sig obekväma och ofräscha. Först och främst så är det inte svettet i sig som luktar utan det är bakterier som växer och gror i svetten och smutsen. Illaluktande svett beror alltid på att man varit för dålig på att tvätta sig ren. Otillräcklig rengöring under armhålan gör att man fortfarande kan lukta svett även efter en dusch. Här kommer konkreta tips hur du kan få bort svettlukt. Läs mer
Låt kroppen dofta gott

Låt kroppen dofta gott

Kroppen är vårt viktigaste och enda verktyg. Visst fungerar den ändå rätt bra trots att den luktar illa. Men med handen på hjärtat visst känns det oerhört skönt att vara ren, fräsch och dofta gott. Särskilt när vi är tillsammans med andra. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea