Kroppstvål

En bra kroppstvål ska rengöra effektivt utan att verka uttorkande. Här finns många fina och fasta kroppstvålar som du kan ha i duschen eller badkaret när du tvättar kroppen. Det mesta av svett och smuts försvinner med varmt vatten och en tvål som löser upp smutsen. Köp en kroppstvål av bra kvalitet som du kan lita på och som gör jobbet effektivt med liten mängd tvål. Läs våra 5 tips om kroppstvålar här.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Några tips för dig som använder kroppstvål

  1. De allra finaste kroppstvålarna har en hög koncentration och är därför hårda. De kan behöva mjukas upp något för att kunna ge ifrån sig lödder.
  2. Använd en tvålkopp som dränerar bort vatten. Annars ligger tvålen i blöt och luckras upp över tid.
  3. Om du har svårt att hitta en bra förvaring för din tvål kan en reptvål vara ett alternativ som du kan hänga på en lämplig krok.
  4. Undvik att förvara din tvål direkt mot porslinet kring handfatet eller på golvet i duschrummet. Där finns smuts och bakterier som du ogärna vill ska samlas på dina fina kroppstvål.
  5. Om du vill få ut maximal effekt av din tvål så kan du alltid använda en duschborste. Den hjälper dig att skrubba kroppen ren. Kom ihåg att använda en återfuktande body lotion om du upplever att det finns risk att huden blir torr efter din dusch och kroppstvätt.
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna