Intim

Intimvård innebär att ta hand om underlivet som är lite känsligare än övriga delar på kroppen. Att gå på med produkter anpassade för tuffare hår och hud i ansiktet funkar sällan bra med utslag och andra problem som följd. Se till att du använder produkterna anpassade för intimrengöring och hårborttagning kring underlivet. I den här kategorin kommer vi samla allt från hårborttagning och intimvårdsprodukter till kondomer.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Hårborttagningsmedel för underliv

De känsliga delarna ska man vara extra försiktig med och inte använda allt för aggressiva produkter på. För hårborttagning rekommenderar vi att använda de specialframtagna verktygen och medlen som finns att köpa.

I huvudsak finns det två metoder som folk brukar använda. Dels är det rakning och då finns det speciella kroppshyvlar och rakgeler att tillgå. Här har vi samlat allt för dig som vill tillämpa intimrakning.

Vill man ha ett resultat som står sig lite längre än rakningen är vaxning en metod som fungerar. Där finns också speciella produkter som förpreppade vaxremsor eller flytande vax som värms upp.

Skrivet om Intim

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea