L'Occitane

L'Occitane är ett internationellt varumärke som tillverkar högkvalitativa skönhetsprodukter för män (pour homme) och kvinnor. Produkterna är tillverkade med aktiva och naturliga ingredienser från Provence, dessa ingredienser går alltid att spåra till ursprungskällan, som oftast är ekologiskt odlad.

Vårt utbud som återförsäljare av L'Occitane online

L'Occitane från 1976 till idag

Företaget grundades 1976 i södra Frankrike av den då 23-åriga Olivier Baussan, som i början tillverkade eterisk olja med hjälp av ångdestillation och sålde detta på marknader. L'Occitane betyder "occitanska kvinna" och är en hyllning till kvinnorna i Occitania, ett område som fanns under medeltiden.

Idag har L'Occitane butiker i över 90 länder och under 2010 blev bolaget noterat på Hong Kong-börsen. Ända sedan starten 1976 har L'Occitane behållit deras enkla värderingar: äkthet, respekt för människor och planeten samt sensorisk glädje.

Dessa värderingar är för företaget mer än en filosofi, det är ett åtagande som har påverkat många viktiga beslut under årens lopp. Allt som företaget gör styrs av en dubbel önskan: att bevara och föra vidare. Det är detta som ger varumärket dess livskraft, dess innebörd och dess syfte.

Vi är stolta att få vara återförsäljare av produktutbudet för män (pour homme) från L'Occitan här i Sverige.

SV
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna