Malin+Goetz

Idén bakom Malin + Goetz är enkel: känslig hy, naturliga ingredienser tillsammans med modern teknologi. Filosofin bygger på två steg, att rengöra och sen återfukta för att skapa en perfekt pH-balans för både ansikte, kropp och hår.

Känslan av ett familjeföretag finns där och varje produkt har Andrew och Matthew varit med och skapat tillsammans med duktiga kemister. Alla Malin + Goetz produkter är inte testade på djur.

Välkommen att upptäcka vårt sortiment som återförsäljare av Malin+Goetz i Sverige!

Framgångsfilosofi sedan Malin+Goetz startade 2004

Matthew Malin och Andrew Goetz öppnade sitt första apotek 2004 i New Yorks Chelsea. Butiken var modern i alla avseenden och de väntade personligen på varje kund som kom in genom dörren.

Idag bor de fortfarande ett stenkast ifrån butiken där det hela startade. Många kommer ihåg deras hundar och bulldogs som satt i fönstret och gärna lät sig fotograferas av de som passerade.

Åren har passerat och många priser och utmärkelser har blivit resultatet av deras arbete. Idag finns deras produkter runt om i hela världen hos utvalda butiker. Trots att varumärket nu är större än det var från början har Malin + Goetz alltid hållit sig trogen sitt ursprungliga löfte - att erbjuda okomplicerade och lyxbetonade produkter för den moderna mannen och kvinnan.

SV
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna