Marvis

Marvis tandkrämstub

Marvis tandkräm

Marvis tandkräm gör tandborstning till en underbar upplevelse. Det här lyxiga tandkrämsmärket drivs från Florens i Italien, men finns överallt i hela världen. Marvis tandkrämer hittar du i badrummen på lyxhotell som Mama Shelter i Paris och Hotel Bowery i New York.

Tandkrämerna från Marvis är väldigt dryga och löddrar underbart. Finns att köpa i en massa spännande smaker. Förpackningarna med retrokänsla gör att man gärna vill lämna tandkrämstuben framme, som en inredningsdetalj.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper
1  2  Nästa»

SLIQHAQ är stlt återförsäljare av tandkräm från Marvis

Att sälja Marvistandkrämer är självklart för oss som skönhet och livstilsbutik. Marvis tar din tandborstning till nästa nivå. Den krämiga formulan som exploderar i munnen gör den vanliga tandborstningen till en ren njutning. 

Varumärket Marvis har valt att skapa ett konstnärligt uttryck. Det finns en uppsjö av samarbeten med konstnärer där de sätter Marvis och tandkrämstuberna i ett sammhang och som en konstnärsform. 

Både tandkrämstuberna och förpackningarna andras lyx och retrokänsla. Det är nästan som gammaldags färgtuber med stor kork.

Brett sortiment av Marvis tandkräm

I Marvis utbud är det Classic Strong Mint och Amarelli Licorice tillsammans med Cinnamon Mint som är den starka trion när det kommer till popularitet och försäljning. Nya smaker och samarbeten tillkommer, kommer och går. Men dessa tre ovan håller ställningarna. 

Classic Strong Mint är en fräscht och uppiggande tandkräm med mint som gör att du får en skön och fräsch mun. Lakristtandkrämen Licorice har lakritssmak som verkligen kan skapa ett stort och brett leende. Cinnamon mint har den klassiska kanelsmaken. Det var just kanel som den gammaldags tandkrämen smakade.

Whitening Mint är en whiteningtandkräm från Marvis som bidrar till att göra dina tänder vitare. Jasmin Mint och Aquatic är smaker som också funnits länge i Marvis sortiment. 

Välkommen att upptäcka hela vårt utbud av tandkräm från italienska Marvis!

Skrivet om Marvis

Italienska lyxtandkrämer

Italienska lyxtandkrämer

Vad kan vara mindre glamoröst än att borsta sina tänder? Inte för en italienare! Där finns stilen med i varje steg och varje liten detalj i livet. Tre märken med lyxtandkrämer från italien. Acca Kappa, Marvis och Pasta de Capitano 1905. Vi testar, smakar och beskriver känslan och historien bakom dessa storheter. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea