Model 97 med blad 0000 i gruppen Hårvård / Hårverktyg / Hårtrimmer hos Sliqhaq AB (3002)
Model 97 med blad 0000
Oster

Model 97 med blad 0000

2200 kr
Antal: 
Artnr: 3002
1-3 dagars leverans Frakt 39 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Oster Model 97 är en hårtrimmer som klarar av det mesta. Du kan klippa i tjockt, tunnt och grova hårstrån som i skägget. Den kan användas i vått, fuktigt eller torrt hår.

   Levereras med löstagbart blad 0000 med en klipplängd på 0,25 mm. Drivs med sladd 3,3 meter. Håller sig sval även vid längre kontinuerlig användning. Tystgående motor 2100 SPM.

   Specifikationer
   Vikt 495 g
   3,3 m sladd
   Avtagbart filter
   Smörjolja
   Rengöringsborste
   Bladskydd
   1 års garanti

   Distanskammar,  Universal Comb Attachments, finns att köpa separat.

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  4 omdömen
  Martin 2020-01-30

  Välbyggd och robust. Känns som en pansarvagn jämfört med konsumentklipparna från vanliga butiker inom hemelektronik. Lång och tjock sladd. Dock inget sätt att förvara sladden ihopvindad.

  Första intrycket var en fröjd att uppleva. Klipper genom tjockt hår och skägg som en varm kniv genom smör.

  Inte så tyst som en ninja men skriker inte heller som en formel 1 bil. Klipparen skär, inte ljudet. Blir lite varm redan vid kort användning och det väcker såklart lite oro (?).

  Instruktioner för underhåll finns i textform men det hade varit lättare att förstå med bilder. Som tur är finns det underhållsvideo på nätet.

  För priset så tycker jag att det skulle ingått en ordentligt bärväska och demonteringsverktyg för att kunna utföra enkel service av maskinen.

  Gurra 2018-06-07

  Jag har använt denna maskin till skäggtrimning i 5år och sedan till hundtrimning. Maskinen jag har är inköpt 1982 och håller ännu!
  Världsbäst!

  Per 2017-05-30

  grym maskin som klipper otroligt bra.
  Blir lite varm vi lång drift men inget problem vid normal klippning.

  Rekommenderas starkt.

  Visa fler

  Skrivet om Model 97 med blad 0000

  Att välja rätt hårtrimmer

  Att välja rätt hårtrimmer

  En hårtrimmer är något som du kommer använda ofta. Därför är det bra att fundera över några saker innan du gör ditt val av hårtrimmer. Ska trimmern användas enbart till håret eller vill du kombinera den som en skäggtrimmer? Vilken budget har du? Vi hoppas att vi här ska kunna guida dig rätt i ditt val. Läs mer
  Snagga håret snyggt och kort

  Snagga håret snyggt och kort

  En kort frisyr är lättskött och en skön snagg fräscht. Men hår växer som gräs och snabbt börjar det växa igen. Hur snaggar man en riktigt kort frisyr? Vilka maskiner klipper riktigt kort och bra? Det ska vi ta reda på här. Läs mer
  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Klarna