30
Molecular Food Supplement IMMUNE+ i gruppen Kroppsvård hos Sliqhaq AB (OB-IMMUNE)
Molecular Food Supplement IMMUNE+
Molecular Food Supplement IMMUNE+
Molecular Food Supplement IMMUNE+
TRX2 Oxford Biolabs

Molecular Food Supplement IMMUNE+

799 kr / 559 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 799 kr
 
Artnr: OB-IMMUNE
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Kraftfullt kosttillskott för att stärka ditt immunförsvar. 100 % naturliga ingredienser uppbackad med vetenskap från Oxford Biolabs.

   • Stärker kroppens immunförsvar genom åren särskilt under förkylnings- och influensatider. 
   • Innehåller Eldercraft® europeisk svart fläderextrakt motsvarande 30 g fläderbär samt jäst β-glukaner. 
   • Zinc, vitamin C, De och B12 som bidrar till normal funktion av immunsystemet. 
   • Innehåller inga artificiella färgämnen eller konserveringsmedel. 
   • Veganvänlig. 
   • Utvecklad i Oxford England och tillverkad i Tyskland. 
   • Cruelty-free.

   Rekommenderat intag är 3 st kapslar dagligen. Varje burk innehåller 90 st kapsalr och täcker ungerfär 1 månads förbrukning. 

   Näringsstöd av immunsystemet
   Immunsvaret kan försämras av en otillräcklig tillgång på vissa mikronäringsämnen. Ett sådant problem kan vara mer påtagligt under stressiga och krävande situationer, till exempel under en sjukdom. Den ökade efterfrågan på mikronäringsämnen tillsammans med en potentiellt försämrad resorptionsprocess kan öka problemet. IMMUNE+ hjälper till med en ordentlig tillgång på viktiga mikronäringsämnen, vilket är avgörande för ett välfungerande immunsystem.

   Svart fläder
   Europeiska svarta fläder har använts traditionellt i århundraden för att behandla olika sjukdomar, till exempel förkylning. ElderCraft®-extraktet är tillverkat av österrikiskt odlade svarta fläder med en unik, mild, lösningsmedelsfri ultrafiltreringsprocess. Proceduren bevarar den aktiva blandningen av naturliga fruktantocyaniner, polysackarider och bärmikronäringsämnen som är väsentliga för dess immunsystemstödjande egenskaper.

   Extraktet i en portion motsvarar 30 gram svarta fläder. Tillsammans med jäst-β-glukaner gör det det möjligt för immunsystemet att fungera med sin fulla potential. De immunstödjande mineralerna och vitaminerna: zink, vitamin C, D, B12 och folsyra bidrar till styrkan hos IMMUNE+. Formuleringen kompletteras av β-karoten, en prekursor till vitamin A, och brunalgen Ascophyllum nodosum, en jodkälla. Oxford Biolabs® Molecular Food Supplement IMMUNE+ fungerar holistiskt och innehåller endast naturliga ingredienser av hög kvalitet.

   Vad kan du förvänta dig?
   Med daglig användning kan du förvänta dig att ditt immunförvar får support av nödvändiga micronäringsämnen, naturliga antioxidanter och extrakt som stimulerar immunförsvaret. Innehåller naturliga ingredienser utan nämnvärda biverkningar eller sidoeffekter. 

   Det du inte kan förvänta dig är en total immunitet mot alla infektioner eller en omedelbar läkande effekt. Kapsylerna är till för att stärka ditt immunförsvar och ge det bästa möjliga näringsämnen för att stå emot infektioner.   • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  Skrivet om Molecular Food Supplement IMMUNE+

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea