Moser

Moser

Moser

Moser är ett varumärke stöpt i tradition och en del av Wahl-koncernen. Alla Mosers klippblad är tillverkade i Tyskland med hantverkskvalité. Klippmaskinerna är pålitliga och skapade för den professionalla marknaden av barberare och frisörer. Moser har smidiga nacktrimmers med raka blad eller T-blad. Fungerar utmärkt som skäggtrimmers och där precision behövs. Klipper du hår med längd finns de större klippmaskinerna som ett komplement och har bredare skär och starka motorer.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper

Teknisk innovation bakom Moser trimmer

Moser har sedan starten legat i framkant när det gäller teknik och kvalité. Det märker man inte minst på de senaste klippmaskinerna som har display med olika indikatorer.

Den eleganta designen förpackad med kraftulla hårklippare har slagit sig fast hos många frisörer och professionella användare. Alla Mosers produkter och precisionsblad är tillverkade i Tyskland och utvecklade i Unterkirnach i sydvästra Tyskland.

Moser hårklippare på många frisörsalonger

En kvalitetsstämpel som lyfter Moser som tillverkare och kvalitetsmärke är att deras hårklippare används flitigt på frisörsalonger världen över. Personer som jobbar med hårklippning och hårtrimning behöver maskiner som går att lita på.

Mosers klippmaskiner har alla de funktioner som uppfyller en professionell frisörs krav. De går att ladda upp snabbt, har flexibla användningsområden tack vare justerbara skär och distanskammar. De klipper effektiv, är tystgående och lätta att hålla i handen.

Skrivet om Moser

Att välja en bra trimmer för skägg

Att välja en bra trimmer för skägg

Idag finns det renodlade skäggtrimmers och hårklippare som är kombinerad skäggklippare och hårklippare. Skägg är betydligt kraftigare än vanliga hårstrån. Därför ställer det högre krav om du ska använda din hårklippare även till att klippa skägget med. Vi hoppas med den här guiden kunna hjälpa dig till att välja en bra skäggtrimmer för dina behov. Läs mer
Att välja rätt hårtrimmer

Att välja rätt hårtrimmer

En hårtrimmer är något som du kommer använda ofta. Därför är det bra att fundera över några saker innan du gör ditt val av hårtrimmer. Ska trimmern användas enbart till håret eller vill du kombinera den som en skäggtrimmer? Vilken budget har du? Vi hoppas att vi här ska kunna guida dig rätt i ditt val. Läs mer
Snagga håret snyggt och kort

Snagga håret snyggt och kort

En kort frisyr är lättskött och en skön snagg fräscht. Men hår växer som gräs och snabbt börjar det växa igen. Hur snaggar man en riktigt kort frisyr? Vilka maskiner klipper riktigt kort och bra? Det ska vi ta reda på här. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea