Moser

Moser

Moser

Moser är ett varumärke stöpt i tradition och en del av Wahl-koncernen. Alla Mosers klippblad är tillverkade i Tyskland med hantverkskvalité. Klippmaskinerna är pålitliga och skapade för den professionalla marknaden av barberare och frisörer. Moser har smidiga nacktrimmers med raka blad eller T-blad. Fungerar utmärkt som skäggtrimmers och där precision behövs. Klipper du hår med längd finns de större klippmaskinerna som ett komplement och har bredare skär och starka motorer.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper

Mosers klippmaskiner är innovation signerat Tyskland

Moser har sedan starten legat i framkant när det gäller teknik och kvalité. Det märker man inte minst på de senaste klippmaskinerna som har display med olika indikatorer. Den eleganta designen förpackad med kraftulla hårklippare har slagit sig fast hos många frisörer och professionella användare.

Alla Mosers produkter och precisionsblad är tillverkade i Tyskland och utvecklade i Unterkirnach i sydvästra Tyskland.

Att välja en bra trimmer för skägg

Att välja en bra trimmer för skägg

Idag finns det renodlade skäggtrimmers och hårklippare som är kombinerad skäggklippare och hårklippare. Skägg är betydligt kraftigare än vanliga hårstrån. Därför ställer det högre krav om du ska använda din hårklippare även till att klippa skägget med. Vi hoppas med den här guiden kunna hjälpa dig till att välja en bra skäggtrimmer för dina behov.
MER
Att välja rätt hårtrimmer

Att välja rätt hårtrimmer

En hårtrimmer är något som du kommer använda ofta. Därför är det bra att fundera över några saker innan du gör ditt val av hårtrimmer. Ska trimmern användas enbart till håret eller vill du kombinera den som en skäggtrimmer? Vilken budget har du? Vi hoppas att vi här ska kunna guida dig rätt i ditt val.
MER
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna