Mühle

Mühle

Mühle

Mühle Shaving gjorde sina första rakborstar redan 1945 i Stützengrün, Tyskland. Hans-Jürgen Müller var pioniären med de stora visionerna som i liten skala byggde Mühle till det är idag.

Christian and Andreas är tredje generationen som driver Mühle som idag är ett av världens största inom rakning. Här ser ni vårt sortiment av Mühle-produkter.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper
Maintenance Oil
129 kr
Köp!
Info
Alunsten
239 kr
Köp!
Info
1  2  3  4  5  6  7  8  ..10  Nästa»

Mühle startades 1945

Det som började med rakborstar är idag ett komplett utbud av produkter för våtrakning. Vackra rakhyvlar och snygga accessoarer för grooming, alla produkter av högsta kvalité. Ett varumärke som har lagt sin själ i hantverket och att aldrig tumma på kvalitén i sin produktion och har skapat en passion och kultur i företaget för våtrakning. Vi är glada att sälja stora delar av Mühles sortiment i vår butik.

Skrivet om Mühle

Mühle Beard Care - Skäggvårdsserie

Mühle Beard Care - Skäggvårdsserie

Mühle, kanske mest kända för rakhyvlar och andra produkter för våtrakning, har nu tagit sig an det faktum att alla män inte trivs slätrakade och lanserar en linje med skäggvårdsprodukter åt oss. Mycket välkommet! Vi kikar närmare på dessa här.  Läs mer
Mühles nya shavette och rakkniv - så funkar den!

Mühles nya shavette och rakkniv - så funkar den!

Mühles shavette är både innovativ och ny. Det är inte en i raden av shavetter tillverkade med enklare tekniker utan en shavette byggd för att hålla. Vi djupdyker hur den fungerar och vad du behöver tänka i form av säkerhetsföreskrifter. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea