Nõberu of Sweden

Noberu of Sweden

Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden föddes med målet att vara ett heltäckande varumärke för den moderna, urbane mannen. De ville skapa produkter som är noga utvalt, noga testat och producerat i Sverige.

Gemensamt för hela produktserien är att de är förpackade i återvunnet material från aluminium eller PET. Inga produkter testas på djur. Johan och Iman vill att brukaren ska kunna njuta av Nõberus produkter med gott samvete och kunna känna deras själ och kärlek.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper
1  2  Nästa»

Hur Nõberu startades

Våren 2015 möttes Johan Lindell och Iman Khalaf för första gången. De hittade ett gemensamt projekt som grundade sig i att det saknades något på marknaden för manlig skönhet. 

Budskapet att vara sig själv mer och att inte vara stereotyp har följt Noberus utveckling ända sedan starten. Tillsammans med bra produkter som är skapade och använda i professionell salong har Noberu hittat hem både i Sverige och internationellt.

Skrivet om Nõberu of Sweden

Hårstylingens gyllene tre steg

Hårstylingens gyllene tre steg

Att styla håret är en konst. Det kan vara enkelt och komplicerat på samma gång. Jag heter Iman och har jobbat som frisör och barberare i mer än 20 år och är grundare av Noberu of Sweden. Nu ska du få mina allra bästa tips för att du som man ska få en bra form på ditt hår. Min förhoppning är att du efter att ha lästa denna artikel ska känna dig trygg att skapa precis vilken frisyr du vill med ditt hår och fått bra knep för att få den att hålla över hela dagen. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea