Old Spice

Klassiska märket Old Spice har ett kolonialt tema med nautiska inslag av segling, skepp och handel. Några av skeppen som användes på förpackningarna var Grand Turk och Friendship följt av Wesley, Salem, Birmingham och Hamilton. Varumärket kommer från USA och föddes 1937 då produkterna tillverkades av ett företag som hette Shulton Company, grundat av William Lightfoot Schulz.

Vi på SLIQHAQ är glada återförsäljare av Old Spice här i Sverige, både i butik och på nätet. Vi har plockat in deras dofter ur serier som Whitewater, Swagger och Wolfthorn men självklart också Old Spice Original. 

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper

Commercials från Old Spice

Old Spice har satsat hårt på att skapa buzz kring varumärket genom olika commercials. Terry Crews har gjort flera reklamfilmer som fått mycket visningar och här kan du se en kompilering med flera av filmerna.

En annan väldigt populär reklamfilm är "The Man Your Man Could Smell Like" som kom 2010.

SV

Skrivet om Old Spice

Old Spice Skäggvårdsprodukter

Old Spice Skäggvårdsprodukter

Old Spice är en klassiker! Den har funnits med sedan mellankrigstiden, och många av oss minns väl den vita, toppiga flaskan med grå kork. Farsan hade förstås en i badrumsskåpet, och det tecknade segelskeppet finns fortfarande kvar i loggan, som alluderar till handelsflottor och exotiska kryddor. Nu är förpackningarna uppdaterade i övrigt och klatschigt röda. Nu ska vi ta oss an deras skäggserie! Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea