Organic Repair Serum i gruppen Ansikte / Specialbehandlingar / Ansiktsserum hos Sliqhaq AB (SEOSC)
Organic Repair Serum
Mühle

Organic Repair Serum

249 kr
Antal: 
Artnr: SEOSC
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Muhle Organic Repair Serum är en ansiktskräm som inriktar sig speciellt mot att vårda, skydda och upprätthålla en frisk hud. Med noggrant utvalda ingredienser med dokumenterade effekter ger denna ansiktskrämen ett kraftfullt skydd mot de vardagliga påfrestningar huden kan utsättas för.

   En av de aktiva ingredienserna är Q10 - en stark antioxidant som har visat sig kunna reducera rynkor. Arganolja är en annan viktigt ingrediens som ger huden näring med sina essentiella fettsyror och vitamin E förebygger skador som huden kan få av bland annat solens strålar. Aloe vera med sina vårdande och läkande egenskaper binder fukt och lugnar irritation i huden.

   Organic Repair Serum från Muhle innehåller även extrakt av baobabträdet som har en förmåga att strama upp huden samt hälsosam olja från safflor som ger huden en optimal fettbalans.

   Organic Repair Serum är en ekologisk produkt och BDHI-certifierad.

   Användning

   Applicera en liten mängd av ansiktskrämen i ansiktet och i området runt ögonen och massera in krämen varsamt.

   Storlek

   30 ml

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  Skrivet om Organic Repair Serum

  Hur fungerar ett ansiktsserum?

  Hur fungerar ett ansiktsserum?

  Ansiktsserumet är ett koncentrat av näringsämnen för huden. Den ger huden en extra boost av energi och har en djupverkande effekt. Den är en tilläggsprodukt som förstärker din hudvårdsrutin och tillför aktiva ämnen till huden. Läs mer
  Hudvårdsprodukter för känslig hy

  Hudvårdsprodukter för känslig hy

  Män har generellt tjockare hud än kvinnor, men även män kan ha känslig hy. Val av hudvårdsprodukter och rutiner kan ha stor betydelse för att motverka att du reagerar eller drabbas av olika besvär som rodnad, klåda eller irritation. Läs mer
  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Klarna