Oster

Oster

Oster

Från Oster Professional Products kommer en serie hårvårdsmaskiner för håret på huvudet och skägget i ansiktet. Märket har funnits i över hundra år och deras klippmaskiner ses ofta jobba flitigt hos professionella frisörer och barberare.

Kännetecknande för Osters trimmers är att de erbjuder klippning och trimning med hög precision. Det finns många tillbehör och utbytbara blad med olika klipplängd att välja på. Du kan klippa ner ditt hår till bara några millimeter eller trimma skägget ner till stubb.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper
Kool Lube 400 ml
169 kr
Köp!
Info
Clipper Pilot
1299 kr
Köp!
Info
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Oster trimmers håller hög kvalité

Vill man ha en bra clipper som klipper bra och håller länge får man vara beredd att betala lite mer. De billiga trimmers man kan hitta på lågpriskedjor är förbrukade inom nåt år.

Vill man tänka ekonomiskt och klippa håret hemma själv lönar det sig att köpa en proffsmaskin från Oster, såna som används av frisörer. Osters hårklippare är verkligen av hög kvalité och därför ett av de få märken med klippmaskiner vi valt att ta in. Här på SLIQHAQ erbjuder vi ett brett utbud av Oster trimmers och tillbehör.

Skär till Osters klippmaskiner

Det finns ett brett urval av klippskär till Osters maskiner från modell 00000 eller Artisan T-blade som klipper superkorta 0,20 mm upp till lite längre klipplängder.

Distanskammar till hårklippare från Oster

För längre hår att klippas med maskin finns det distanskammar som passar till Osters maskiner. Du kan köpa specifika Comb Attachments eller ett helt set med Oster distanskammar.

Skrivet om Oster

Att välja en bra trimmer för skägg

Att välja en bra trimmer för skägg

Idag finns det renodlade skäggtrimmers och hårklippare som är kombinerad skäggklippare och hårklippare. Skägg är betydligt kraftigare än vanliga hårstrån. Därför ställer det högre krav om du ska använda din hårklippare även till att klippa skägget med. Vi hoppas med den här guiden kunna hjälpa dig till att välja en bra skäggtrimmer för dina behov. Läs mer
Att välja rätt hårtrimmer

Att välja rätt hårtrimmer

En hårtrimmer är något som du kommer använda ofta. Därför är det bra att fundera över några saker innan du gör ditt val av hårtrimmer. Ska trimmern användas enbart till håret eller vill du kombinera den som en skäggtrimmer? Vilken budget har du? Vi hoppas att vi här ska kunna guida dig rätt i ditt val. Läs mer
Snagga håret snyggt och kort

Snagga håret snyggt och kort

En kort frisyr är lättskött och en skön snagg fräscht. Men hår växer som gräs och snabbt börjar det växa igen. Hur snaggar man en riktigt kort frisyr? Vilka maskiner klipper riktigt kort och bra? Det ska vi ta reda på här. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna