Rakkit

Rakkit med säkerhetshyvel, raktvål och rakborste

Rakkit

Här finns fina paket med allt en man behöver för att komma igång med sin rakning. Våra rakkit för män kommer direkt från våra varumärken men vi har också satt ihop egna kit med produkter vi gillar och tycker passar bra ihop. Paketen är perfekta som gåvor till någon du vill ska raka sig som en gentleman - med rakborste, säkerhetshyvel/rakkniv och med något som löddrar härligt.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
R89 Shaving Set
829 kr
Köp!
Info

Det perfekta rakkittet för den moderna mannen

Den moderna mannen är som män i alla tider. Han uppskattar det gedigna, funktionella och pålitliga. Samtidigt botaniserar han gärna och ser tjusningen i olika materialval och stilar. Någonstans finns spåret att bli sin egen mästare och behärska rakningens alla utmaningar och konster.

Vi har samlat rakpaket och rakningskit i olika prisklasser, typer och stilar. Här hittar du rakkiten med exklusiva inlägg av horn och fräcka eller tidlösa former och detaljer. En start för dig som vill raka sig med kniv eller vill hitta en present som verkligen slår ann en sträng hos mottagaren.

Hör gärna av er till oss så hjälper vi er att hitta rätt bland alla kit för rakning. Vi är vana att guida och har haft förmånen att hjälpa många köpare till det perfekta rakkittet.

Hitta det bästa rakkittet

Det bästa kittet är just den optimala kombinationen av de hårda och de mjuka rakningsprodukterna, som kan skapa magin när du rakar dig. De mjuka produkterna är rakkräm och raktvål tillsammans med olika preshave produkter och aftershaves. Se våra ihopplockade rakkit som en inspirationskälla till vad som du kan behöva för att bygga ihop ditt egna rakkit.

När du väljer bland de mjuka rakningsprodukterna, håll dig då till samma märke. Då kan du vara säker på att produkterna passar ihop och fungerar väl tillsammans.

Skrivet om Rakkit

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea