35
Polo PL10 Best Badger Rakborste i gruppen Rakning / Rakborste / Alla av Grävlingshår / Fine/Best Badger hos Sliqhaq AB (polo_pl10_best)
Polo PL10 Best Badger Rakborste
Simpsons

Polo PL10 Best Badger Rakborste

1895 kr / 1229 kr
Antal: 
Artnr: polo_pl10_best
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Simpsons Polo PL10 Best Badger är en stor rakborste som ingår i Simpsons serie Polo. Simpsons har lång erfarenhet av att göra rakborstar av hög kvalité och har varit verksamma ända sen 1919. Polo PL10 har Best Badger Hair som kommer att jobba upp rikt raklödder åt dig under många år. Din nästa trotjänare framför spegeln när du rakar dig.

   Storlek
   Höjd: 125 mm
   Diameter vid hårknut: 27 mm

   Loft: 60 mm

   Det finns inget ställ för denna rakborste som passar 100 % perfekt. Kents stora ställ för rakborste passar ganska bra och finns i Ivory och som Black.

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  2 omdömen
  Tobias 2017-07-12

  Mycket bra borste. Om jag jämför den mot min Chubby 2, så gillar jag detta handtaget bättre, lättare att hålla och ligger bättre i en (stor) skål/scuttle. Den är tät, men inte som Chubby. Gillar man handtagen i typ Commodore-serien så gillar man även denna tror jag.

  Tänk på att en sån här stor och tät knut tar tid att torka. Flera flera dagar, men beror så klart på lufttemperatur och luftfuktighet.

  Henrik 2015-06-25

  Denna borste är STOR- men jag har alltid velat pröva en av Simpsons allra största modeller så..
  Handtaget är på gränsen till att inte vara komfortabel på grund av detta men efter ett antal användningar vande jag mig.
  Knuten är mycket tät- nästan som en Chubby- men efter ett tiotal användingstillfällen släpper den efter en aning och blir mycket följsam och släpper igenom lödder (det stannar inte kvar i knuten med andra ord).
  Höjden på grävlingshåret är inte 60mm utan något kortare på min borste vilket gör att det förvissor ger mer stadga men också att borsten blir något strävare. Jag förväntar mig dock att detta ger efter sig sig med tiden.

  Grävlingshåret (i BEST) är som sedvanligt för Simpsons av HÖG kvalité och lämpar sig bäst för hårda tvålar- vilket var varför jag köpte borsten i den kvalitén (istället för i Super som passar i synnerhet bra också till rakkrämer).
  Användingen: löddrar upp tvålar på nolltid (har ett tiotal andra Simpsons men denna slår dem alla på den punkten. För rakkräm kan jag inte tänka mig att använda den. Burken med rakkräm skulle ta slut på nolltid:)

  Jag rekommenderar borsten och Simpsons i synnerhet. Är du första gångs köpare av Simpsons föreslår jag att du tittar på deras mindre borstar först. Till sist- en eloge till SLIQHAQ- SUPERB service. Äntligen en svensk återförsäljare som säljer intressanta saker för de som tycker om traditionell rakning.

  Visa fler

  Blogginlägg om Polo PL10 Best Badger Rakborste

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.
  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Klarna