Proraso

Proraso history

Proraso

Proraso är ett italiensk varumärke som skapades 1930 av Ludovico Martelli i Florens. Under nästan ett decennium har Proraso förvandlat den dagliga rakningen till ett minnesvärt nöje med tillfredsställelse. Tre generationer har skapat historia och Proraso fortsätter att förnya och utveckla sina produkter.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper
Moustache Wax
109 kr
Köp!
Info
1  2  3  Nästa»

Proraso använder bara naturliga ingredienser

Vi är återförsäljare av Proraso i Sverige och i sortimentet finns allt från skäggoljor och rakborstar till rakkrämer och skäggbalsam. Alla produkter präglas av varumärkets värden - naturliga ingredienser, excellent forskning och respekt för traditioner. Prorasos produkter är fria från parabener, silikon, mineraloljor och SLS.

Rakningsprodukter från Proraso

Proraso bygger sin rakning på tre steg fördelat på fyra grundprodukter. Den vita serien heter sensitive och är särskilt för dig som har känslig hy. Den gröna rakserien är berikad med eukalyptus och svalkande menthol, den traditonella Prorasodoften. Röd Proraso innehåller vårdande sheasmör och doftar skön sandelträ. Blå serie är Aloe Vera och Vitamin E och är en favorit för oss på SLIQHAQ. 

Wood and spice är varm och kryddig i sin doft, azur lime lätt maskulin och cypress vetyver som namnet antyder doftar gott av vetiver och cypress.

Pre shave cream

Pre shave cream är en pasta och kräm som smörjs på fuktig hud och ger huden och skägget en förbererande behandling innan löddret läggs på.

Raktvål

Prorasos raktvålar är mitt emellan en hård raktvålspuck och en traditionell rakkräm. Det gör att raktvålarna är lätta att löddra upp. Det klassiska sättet att bygga upp ett krämigt och rikt lödder med rakborste och vatten. Gärna med den traditionsenliga rakborsten av svinborst. 


Rakkräm

Proraso rakkrämer finns på tub i många olika dofter och utförande. Krämerna är lätta att löddra upp med rakborste och vatten och ger ett rikt och tjockt lödder som du masserar in i skäggstubben. 

Rakskum

För dig som tycker att vanligt skum på burk finns Prorasos rakskum i grön-, blå-, röd-, vit- och gul-serie. Ett enkelt sätt att få fram ett snabbt och bra lödder din till rakning. 


After shave splash

Proraso aftershave splasch är en alkoholbaserad aftershave lotion som du använder direkt efter att du sköljt av ditt skum med vatten. Den stänger porerna, dödar bakterier och lugnar huden. Om du vill ha en mer återfuktande effekt går du vidare med en after shave balm. After shave balm

Efter rakningen är det Proraso aftershave och balm som lugnar och återfuktar huden. Antingen använder du båda tillsammans eller en av dem. Proraso aftershave balm är en balm med mjölkig konsistens som är lätt att applicera. Den är något mer återfuktantade än den klassiska splashen. Använd den direkt efter rakningen eller direkt efter du applicerat aftershave splash. 10 regler för en perfekt rakning

Lär dig mer om de olika produkterna i Prorasos rakningsserie i denna video. Skäggprodukter från Proraso

Proraso skäggvårdsprodukter finns i tre doftnoter. Kryddig och varm Wood and Spice, lätt maskulin Azur Lime och väldoftande Cypress Vetiver. Skäggtvätt följs av återfuktande beard balm och skäggolja.

Skäggschampo

Ett rent skägg är viktigt. Proraso skäggschampo rengör skägget och huden på ett milt sätt utan att torka ut som vanliga tvålar och schampon lätt gör. Du får en lätt balsameffekt.

Beard Balm

Nästa steg är att tillföra fukt och göra skägget mjukt och lent. Beard Balm är en formula särskilt för dig som har kortare skägg eller inte vill ha en fetare skäggolja. Den lindrar klåda och irritatation. Konsistensen på beard balm är lätt mjölkig och den är lätt att jobba in i skägget och skäggstubben. Beard Oil

Prorasos skäggoljor som finns i tre dofter är en vårdande skäggolja som tillför fukt och ger lyster till skägget. Du kan använda den på toppen av en beard balm eller som stand alone.


Tips: Hot Beard Oil Treatment är en djupt återfuktande inpackning för ditt skägg som finns i den härliga och kryddiga Wood and Spice. Du värmer oljeröret och låter de tunga skäggoljorna värmas upp. Sedan gjuter du den varma oljan direkt i skägget. Låt den ligga i och sedan torkar du igenom skägget med handduk. Lyxa till det lite nu och då med denna underbara skäggoljebehandling.

Skrivet om Proraso

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea