Rakning

Rakning på ett traditionellt sätt

Rakning

En man rakar sig ungefär 20 000 gånger under sitt liv. Med rätt rakprodukter och kunskap om huden, skäggstrån och rakning skapar du förutsättningen för en behaglig rakupplevelse.

Vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig med allt rakrelaterat. Välkommen!

Visa filter Dölj filter
Kategori
Varumärke
20
Classic Rakkräm i skål
95 kr (119 kr)
Köp!
Info
1  2  3  4  5  6  7  8  ..23 Nästa »

I den här kategorin hittar du alla rakprodukter du behöver för att göra din rakning behaglig. Vi har rakprodukterna som tar dig från start till mål. Förbered huden med en härligt löddrande raktvål, skum eller kräm. Se till att ditt verktyg är av hög kvalité och tillräckligt vass.

Hos oss kan du köpa verktyg som säkerhetshyvlar, rakhyvlar och klassiska rakknivar samt tillhörande rakningsprodukter. Efter rakningen är din hud värd en skön och lugnande behandling. Vi rekommenderar bra toners och återfuktande after shaves.

Läs mer om hur du får en skönare rakning med din rakapparat och hur din våtrakning blir en bättre och behagligare upplevelse.

Skrivet om Rakning

En guide till våtrakning i 5 steg

En guide till våtrakning i 5 steg

En man rakar sig ungefär 20 000 gånger under en livstid. Varför inte göra det till en skön upplevelse! Här finns en guide för klassisk våtrakning och en del värdefulla tips till dig som vill få en skönare rakning. Läs mer
Kallvattensrakning

Kallvattensrakning

Att raka sig varmt gör att porerna öppnar upp sig och huden värms upp. Att raka sig med kallt vatten har sina fördelar. Det kan vara särskilt skönt på sommaren och kan i vissa fall minska irritation och rodnad. Redan på 1800-talet skrev man om detta fenomen. Häng med och lär dig mer om fördelarna att raka dig med kallt vatten. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea