Rakstift

Raktvålstift raktstift på rad

Rakstift

Rakstift är raktvål som stick och har många bra användningsområden. Den är en god kamrat på resande fot. Du kan även använda ditt rakstift på särskilda områden som du har problem att raka.

Du får en påstrykning på huden och ett bra glid. Här följer nu de raktvålsstift som vi har i vårt sortiment online. Vill du lära dig mer om hur de används, klicka här.

Så använder du rakstift med raktvål

Fukta huden lätt och stryk sedan raktvålstiftet mot huden. Löddra sedan upp ett härligt raklödder direkt i ansiktet. Ansiktslöddringen tillsammans med stiftet gör att din hud får en ordentlig uppluckring och förberedelse innan rakning.

Tänk på att tillsätta lite vatten i taget och lite mer vart efter så slipper du att det rinner eller skvittrar lödder och vatten. Med tiden lär du dig hur mycket raktvål du behöver stryka på din hud för att få lagom mycket lödder.

Vad är egentligen skillnaden på raktvål, rakkräm och rakgel? I SLIQHAQ Academy får du lära dig grunderna.

Skrivet om Rakstift

En guide till våtrakning i 5 steg

En guide till våtrakning i 5 steg

En man rakar sig ungefär 20 000 gånger under en livstid. Varför inte göra det till en skön upplevelse! Här finns en guide för klassisk våtrakning och en del värdefulla tips till dig som vill få en skönare rakning. Läs mer
Vad är skillnaden på raktvål, rakkräm, rakskum och rakgel?

Vad är skillnaden på raktvål, rakkräm, rakskum och rakgel?

Det finns många olika rakmedel man kan använda när man våtrakar sig. Gemensamt för alla är att de ska göra rakningen behaglig och underlätta för rakhyveln eller rakkniven att komma så nära roten på skäggstråna som möjligt.Här kan du läsa om skillnader och likheter, fördelar och nackdelar med raktvålar, rakgeler och rakkrämer. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea