Fusion rakblad

Fusion och Fusion5 är ett system med 5 blad. Det speciella med konstruktionen av Fusion-rakblad är att du får utsträckning av huden när du rakar dig. Den fjädrande delen gör att din hyvel alltid ligger i rätt vinkel mot din hud, även på områden som käke och haka. De nya proshield-bladen har lubrication strip både före och efter för optimal smörjning av huden. I serien Fusion finns rakbladen som passar till Fusion Power, ProGlide och ProGlide Power. Vi har även blad för ProShield. Köp flerpack från 4 upp till 8-pack på en gång så har du alltid hemma när det är dags att byta.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Vad skiljer de olika fusionrakbladen från Gillette åt?

  • Gillette Fusion var de första 5-bladssystemet som lanserades. Dessa har både smörjremsa och precisionsblad på baksidan av rakbladet.
  • Fusion Power är el-varianten som passar för Gillettes Power-rakhyvlar. Dessa vibrerar och skapar ytterligare en dimension i rakningen.
  • Fusion Proglide kom med en förbättrad lubrastrip som smörjer huden när du rakar dig. Proglide Power är den varianten för elrakhyvlarna.
  • Fusion Proshield har dubbla smörjremsor och sägs ge ett extra bra och komfortabelt glid när du rakar dig.
  • Gillette Fusion5 är den nya märkningen av Gillette Fusion med 5 blad. Det är oklart vad som skiljer Fusion5 och tidigare Fusion.
Sammanfattningsvis är Fusion5 och Fusion 5-bladiga och snarlika varandra. Alla Progliderakbladen har en förbättrad lubrastrip för smörjning av huden. Power-rakbladen passar till Gillettes elrakhyvlar. Proshield har dubbla smörjremsor för en extra behaglig rakning.

Skrivet om Fusion rakblad

En guide till våtrakning i 5 steg

En guide till våtrakning i 5 steg

En man rakar sig ungefär 20 000 gånger under en livstid. Varför inte göra det till en skön upplevelse! Här finns en guide för klassisk våtrakning och en del värdefulla tips till dig som vill få en skönare rakning. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea