Fusion rakblad

Fusion och Fusion5 är ett system med 5 blad. Det speciella med konstruktionen av Fusion-rakblad är att du får utsträckning av huden när du rakar dig. Den fjädrande delen gör att din hyvel alltid ligger i rätt vinkel mot din hud, även på områden som käke och haka. De nya proshield-bladen har lubrication strip både före och efter för optimal smörjning av huden. I serien Fusion finns rakbladen som passar till Fusion Power, ProGlide och ProGlide Power. Vi har även blad för ProShield. Köp flerpack från 4 upp till 8-pack på en gång så har du alltid hemma när det är dags att byta.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Vad skiljer de olika fusionrakbladen från Gillette åt?

  • Gillette Fusion var de första 5-bladssystemet som lanserades. Dessa har både smörjremsa och precisionsblad på baksidan av rakbladet.
  • Fusion Power är el-varianten som passar för Gillettes Power-rakhyvlar. Dessa vibrerar och skapar ytterligare en dimension i rakningen.
  • Fusion Proglide kom med en förbättrad lubrastrip som smörjer huden när du rakar dig. Proglide Power är den varianten för elrakhyvlarna.
  • Fusion Proshield har dubbla smörjremsor och sägs ge ett extra bra och komfortabelt glid när du rakar dig.
  • Gillette Fusion5 är den nya märkningen av Gillette Fusion med 5 blad. Det är oklart vad som skiljer Fusion5 och tidigare Fusion.
Sammanfattningsvis är Fusion5 och Fusion 5-bladiga och snarlika varandra. Alla Progliderakbladen har en förbättrad lubrastrip för smörjning av huden. Power-rakbladen passar till Gillettes elrakhyvlar. Proshield har dubbla smörjremsor för en extra behaglig rakning.

Skrivet om Fusion rakblad

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna