Rakborstställ

Ett rakborstställ är både snyggt och praktiskt. Stället håller din rakborste upp och ner vilket gör att tyngdkraften hjälper till att dunsta bort fukten från din rakborste. Det är viktigt att håren i rakborsten ges möjlighet att torka, något som tar lång tid om borsten står med håren uppåt. Bland relaterade produkter under varje enskild rakborste hittar du en matchande ställning. I enstaka fall saknas passande hållare, låt då din borste stå upprätt och luftigt när den torkar. Läs mer om stabilt rakställ här.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Förvara din rakborste stabilt i stället

När du söker ställ för din rakborste är det viktigt att du hittar en hållare för din rakborste där borsten hänger stabilt. Annars finns det risk att den ramlar ur och kanske åker i golvet eller ner i handfatet med allt vad som då kan inträffa.

Om du hamnar i ett läge där du inte riktigt hittar något bra eller passande rakborstställ är det ingen katastrof. Många förvarar sina rakborstar luftigt och stående med håren upprätt. Det viktiga är att du spolar ur rakborsten efter användning, skaka försiktigt ur vattnet som är kvar i borsten, stryk och puffa den försiktigt mot en handduk. Sedan är den redo att hängas i ställningen eller låt den torka stående upprätt.

Fler bra skötselråd för rakborstar hittar du i SLIQHAQ Academy.

Skrivet om Rakborstställ

En guide till våtrakning i 5 steg

En guide till våtrakning i 5 steg

En man rakar sig ungefär 20 000 gånger under en livstid. Varför inte göra det till en skön upplevelse! Här finns en guide för klassisk våtrakning och en del värdefulla tips till dig som vill få en skönare rakning. Läs mer
Skötselråd för rakborstar

Skötselråd för rakborstar

För att din rakborste ska hålla länge behöver du tänka på några saker. Det finns rakborstar som hållit upp till 10-15 år. Och det är fantastisk länge om vi tänker på att många av produkterna i dagens slit och släng samhälle har betydligt kortare livslängd. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea