Mach 3

Här hittar du rakhyvlar som passar ihop med Mach 3 rakbladen från Gillette. Stilfulla handtag som ligger skönt i handen när du rakar dig. Gillar du Mach3 men vill uppgradera din rakhyvel är det här du hittar din nästa favorithyvel. Läs mer om Mach3 här.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Mer om Mach3 rakhyvlar

Trebladssystemet revolutionerade en gång i tiden rakningen. Gillette utvecklade teknologin och tog ett stadigt grepp om rakvärlden. Tre blad som sträcker ut huden för att kunna skära av skäggstråna så nära som möjligt.

Rakbladen är patenterade och det är endast Gillette som tillverkar och säljer de. Men du kan fritt välja handtag och det finns många fina rariteter att välja bland. Upplevelsen blir mycket bättre med ett gediget rakhandtag och gärna om det har lite mer tyngd. Köp dig en snygg Mach3 rakhyvel och låt den stoltsera i ditt badrum, gärna framme i ett snyggt ställ.

Komplettera ditt köp med rakblad. Här hittar du alla Mach3 rakblad som vi säljer.

Sugen på lite historia? Läs i SLIQHAQ Academy om hur det gick till när King Camp Gillette uppfann rakhyveln med utbytbara rakblad.

Skrivet om Mach 3

Skydda din rakhyvel

Skydda din rakhyvel

En rakhyvel håller många år och är en trogen vapendragare. Här kommer tips om hur du skyddar din hyvel och håller den i gott skick i många år framåt. Läs mer
En guide till våtrakning i 5 steg

En guide till våtrakning i 5 steg

En man rakar sig ungefär 20 000 gånger under en livstid. Varför inte göra det till en skön upplevelse! Här finns en guide för klassisk våtrakning och en del värdefulla tips till dig som vill få en skönare rakning. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea