Rakset

Här hittar du rakset för män med flera produkter för rakning med rakkniv, shavette eller säkerhetshyvel. Paketen innehåller både själva hyveln och tillbehören du behöver. En del av rakseten är originalpaket från kända varumärken. Vi på SLIQHAQ har också gjort våra egna set med favoritprodukter. Det finns rakset värda att köpa både för dig som är en erfaren våtrakare och för nybörjare. Ett bra tips för dig som ska uppvakta din pappa, man eller pojkvän är att köpa ett riktigt härligt rakset för riktiga män!

1  2  3  Nästa »  |  Visa alla

Välj det rätta raksetet

Ett rakset är en fin present men kanske också en viljeinriktning. Fundera över om mottagaren ska ta nästa kliv i sin rakning eller om du vill snygga till eller göra det mer enhetligt.

Våra rakset innehåller det mesta för olika typer av rakning. Fundera först över syftet med rakningen. Det gör att du vet i vilken kategori du ska söka.

Våra set har allt från enkla funktionella lösningar och olika rakningsmetodiker kombinerat med exklusiva eller enklare material. Kombinationen mellan naturmaterial av exempelvis horn, afrikanskt ädelträ eller blänkande krom tillsammans med klassisk eller modern stil. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vill du vara fräck så köper du ett ställ och låter din mottagare välja borsttyp och hyvel efter eget huvud. Då är alla vägar öppna och du ger mottagaren maximal valfrihet.

  1. Hur ska mottagaren raka sig? Det finns Gillette Fusion rakset, Mach 3 rakset eller set med säkerhetshyvel. Många sätt kan du köpa till en matchande hyvel i en annan sort senare om så önskas. 
  2. Ska rakborsten vara av syntet eller naturhår (grävling)? Syntet torkar och löddrar snabbt. Naturhår som grävling håller vatten och skum något bättre än syntetfibrerna. Du kan byta/köpa till valfritt rakborstehuvud i Mühles serier: Hexagon, Kosmo, Purist, Rocca, Traditional och Sophist. 
  3. Välj ett set som tilltalar ögat och plånboken på samma gång. Ett rakset är en snygg detalj i badrummet och får gärna stå framme. Rakborstarna mår bra av att torka luftigt och inte instängda i skåp. 
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna