Recipe For Men

Recipe for men - bakgrund snö och berg

Recipe for men

Recipe for men har utvecklat sina produkter i det skandinaviska klimatet med kalla vintrar och föroreningar i storstan. Filosofin bakom varumärket innebär energi och återfuktning för din hy.

Recipe for men är rätt fram när det gäller funktionaliteten och problemlösandet. Kanske mer än något annat varumärke inom manlig skönhet. Det kan kort sammanfattas i att skydda huden från skadliga solstrålar och vädrets påfrestning, återfukta och hålla huden ren från smuts och föroreningar.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper

Recipe for men är pionjärer inom manlig hudvård

Jesper Rönnbäck som var puckelpiståkare på elitnivå teamade ihop sig med sina skidåkarkompisar. Resultatet blev ett genuint varumärke som fungerar för den aktive friluftslivsmänniskan som ställer höga krav på återfuktning särskilt i vintermiljö. Det tilltalar också den urbane mannen vars hud också utsätts för diverse påfrestningar sommar som vinter i storstaden.

Att Recipe for men har varit en av pionjärerna inom manlig hudvård håller de flesta med om idag. Timingen var perfekt då profiler som David Beckham och Fredrik Ljungberg visade att det gick att vara både mån om sitt utseende, snygg och manlig på samma gång. Detta gjorde att mottagandet blev varmt när produkterna rullades ut på den svenska marknaden.

Idag är Recipe for men väletablerat på marknaden för hudvård för män. Bland deras trogna kunder återfinns både kungligheter och en av de främsta fotbollsspelarna i världen.

Tillverkningen av Recipe for mens hudvårdsprodukter sker i Svenska krämfabrikens lokaler. En av Europas modernaste produktionsanläggningar för kosmetik.

Fotbollspelaren Albin Ekdal ambassadör

Albin Ekdal känd för sina många och framgångsrika år som fotbollspelare är flitig användare av Recipe for mens hudvårsprodukter och också varumärkes ambassadör. Hans motto är enkelhet och - "get it done!". Det passar väldigt bra in på denna huvårdserie som är enkelt och rakt på sak. Brett utbud av Recipe for Mens produkter

Hos SLIQHAQ säljer vi hela Recipe for mens produktutbud. Här kan du bläddra och hitta din favorit. Vill du göra det enkelt som Albin Ekdal använder du Facial Cleanser tillsammans med Facial Moisturiser + och avslutar med Under Eye Gel. 

Varumärkets hemsida: www.recipeformen.com

Skrivet om Recipe For Men

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea