Reuzel Pomade

Grundarna bakom Reuzel Pomade, Leen och Bertus, lärde sig klippa hår redan när de var fjorton år. De hade en förkärlek till barbering och diggade rock n roll och startade sin egen barbershop i Rotterdam under namnet Schorem Haarsnijder. Det var där de förvärvade den kunskap som senare gav upphov till varumärket Reuzel.

Reuzel betyder fett eller ister på holländska och de tog det namnet för att spegla historien då pomada tillverkades av animaliska fetter. En rolig detalj är att deras tre storlekar på sina produkter heter piglett, pig och hog - alltså griskulting, gris och svin på svenska.

Vi är återförsäljare av Reuzel - Holland's Finest Pomade här i Sverige och du hittar alla deras fina hår- och skäggprodukter här på sidan.

1  2  Nästa »  |  Visa alla

Sagt av grundarna av Reuzel

"Klassisk barbering stäcker sig längre bort än professionen, längre än en färdighet och ett hantverk. Det är en mission, en kallelse och ett livsval att leverera inget annat är det bästa frisyrerna, pomps, quiffs, flat tops, fade, rakningar på planeten. Klart slut."

Sedan starten har badboysen från Schorem Haarsnijder haft frekvent full av greasers, rockers, bikers, psychobillys, ruffians och andra gemtlemän och scumbags. Det är inget tvivel om saken att barberarna hos Reuzel är hardcore barbers. Det kan alla vittna om som mött dem.

SV
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna