Rockwell 2 C Razor - Gunmetal i gruppen Rakning / Rakhyvel / Säkerhetshyvel hos Sliqhaq AB (RR-2C-GB)
Rockwell 2 C Razor - Gunmetal
Rockwell 2 C Razor - Gunmetal
Rockwell Razors

Rockwell 2 C Razor - Gunmetal

499 kr
 
Artnr: RR-2C-GB
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Upplev den ultimata rakningen som är både ekonomisk och miljövänlig med Rockwell 2C, en justerbar säkerhetshyvel i elegant gunmetal-finish. Detta är den perfekta hyveln för både nybörjare och erfarna användare, fungerande som en budgetversion av de mer avancerade 6S och 6C-modellerna. Med enkla inställningar, 1 och 3, kan du anpassa din rakupplevelse från mycket mild till mellanaggresiv genom att enkelt flippa plattan.

   Nivå 1 är särskilt designad för att vara mild och nästintill omöjlig att skära sig med, vilket gör den idealisk för de med känslig hud eller för de som är nya till dubbelrakbladshyvling. Nivå 3, å andra sidan, är medium-aggressiv och passar dem som söker en djupare och mer intensiv rakning.

   Gör dig av med kostsamma plasthyvlar och prenumerationsbaserade raktjänster. Rockwell 2C tar itu med vanliga rakproblem som inåtväxande hår, rakbränna och irritation, och erbjuder en premiumrakning till ett överkomligt pris. Detta gör den inte bara till en utmärkt startprodukt men också till en uppskattad gåva.

   Tillverkad av högkvalitativa kromade zinklegeringar, imponerar denna hyvel inte bara med sin design utan även med sin funktionalitet. De precisionskonstruerade bladvinklarna och den balanserade vikten bidrar till en smidig, effektiv och problemfri rakning. Med Rockwell 2C gör du inte bara en investering i din hudvård; du sparar också pengar och tar ett steg mot en mer hållbar livsstil.

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  2 omdömen
  Micke 2018-05-29

  Otroligt fin hyvel, bra tyngd och kvalité.

  Johan 2018-03-01

  Bra tyngd i hyveln. Gedigen. Inställning 1 va lite väl mild för min smak. 3:an var som min Merkur 33 C kan man säga.

  Visa fler

  Skrivet om Rockwell 2 C Razor - Gunmetal

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea