Rockwell 2C Razor - Rose Gold i gruppen Rakning / Rakhyvel / Säkerhetshyvel hos Sliqhaq AB (RR-2C-RG)
Rockwell 2C Razor - Rose Gold
Rockwell 2C Razor - Rose Gold
Rockwell 2C Razor - Rose Gold
Rockwell Razors

Rockwell 2C Razor - Rose Gold

499 kr
 
Artnr: RR-2C-RG
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Upplev en överlägsen och samtidigt plånboks- och miljövänlig rakning med Rockwell 2C i en sofistikerad roséguld-nyans. Denna säkerhetshyvel passar perfekt för såväl nybörjare som erfarna rakare och fungerar som ett prisvärt alternativ till de mer avancerade 6S och 6C-modellerna. Med sina två lättjusterbara inställningar, 1 och 3, kan du smidigt variera rakningens aggressivitetsnivå genom att bara vända på plattan.

   Inställning 1 är utformad för att vara extremt mild, vilket gör den nästan ofarlig och idealisk för dem med känslig hy eller för de som precis har börjat med dubbelrakbladshyvling. Inställning 3 är däremot av medelhög aggressivitet, perfekt för dem som önskar en djupare och mer kraftfull rakning.

   Slipp dyra plasthyvlar och abonnemang på rakblad. Rockwell 2C hanterar effektivt de vanligaste rakrelaterade problemen som rakbränna, inåtväxande hår och irritation. Detta gör den inte bara till en fantastisk introduktionsprodukt, utan även till en perfekt present.

   Hyveln är konstruerad av förstklassiga, kromade zinklegeringar och står inte bara ut genom sin stilfulla design, men också genom sin utmärkta funktionalitet. De noga utformade bladvinklarna och den balanserade vikten säkerställer en jämn, effektiv och behaglig rakupplevelse. Med Rockwell 2C investerar du inte bara i din egen hudvård; du bidrar också till en hållbar livsstil samtidigt som du sparar pengar.
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  Skrivet om Rockwell 2C Razor - Rose Gold

  Rakning för damer med säkerhetshyvel

  Rakning för damer med säkerhetshyvel

  Många kvinnor och damer rakar sin kropp regelbundet. Ofta sker det i samband med dusch. Idag börjar fler kvinnor upptäcka fördelarna att raka sig med traditionell säkerhetshyvel och återfuktande rakkrämer och raktvålar. Potentialen till ökad komfort är stor jämfört med en kanske halvslö engångshyvel tillsammans med rinnande vatten och kroppstvål. Läs mer

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea