Rockwell 2C Razor - White Chrome i gruppen Rakning / Rakhyvel / Säkerhetshyvel hos Sliqhaq AB (RR-2C-WC)
Rockwell 2C Razor - White Chrome
Rockwell 2C Razor - White Chrome
Rockwell Razors

Rockwell 2C Razor - White Chrome

499 kr
 
Artnr: RR-2C-WC
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Upplev en överlägsen rakning samtidigt som du är ekonomisk och miljövänlig med Rockwell 2C Rakhyvel i vitkromfinish. Denna unika rakhyvel är den perfekta lösningen för prismedvetna nybörjare och fungerar som en budgetversion av de mer avancerade 6S och 6C-modellerna. Med sin "nybörjarinställning" (nivå 1) och möjligheten att växla till inställning 3, gör det här hyveln mångsidig och anpassningsbar, från mycket mild till mellanaggresiv rakning.

   Sluta använda överprisade plasthyvlar och prenumerationsbaserade raktjänster. Rockwell 2C erbjuder en premiumupplevelse som eliminerar vanliga rakproblem som rakfinnar, rakbränna, skärsår och irritation. Hyveln inkluderar de populära Rockwell-inställningarna 1 och 3, vilket gör den till en utmärkt startprodukt eller en fin gåva. Med inställning 1 är det nästintill omöjligt att skära sig, vilket gör den perfekt för nybörjare eller dem med känslig hud.

   Tillverkad av högkvalitativa kromade zinklegeringar, står denna rakhyvel ut med sin eleganta vitkromfinish. Dess precisionskonstruerade bladvinklar och balanserade vikt bidrar till en smidig och effektiv rakning. Rockwell 2C är inte bara en rakhyvel, det är en investering i din hudvård, en besparing för din plånbok, och ett steg mot en mer hållbar livsstil.
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  Skrivet om Rockwell 2C Razor - White Chrome

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea