Rockwell 6C Razor - Gunmetal i gruppen Rakning / Rakhyvel / Säkerhetshyvel hos Sliqhaq AB (RR-6C-GM)
Rockwell 6C Razor - Gunmetal
Rockwell 6C Razor - Gunmetal
Rockwell 6C Razor - Gunmetal
Rockwell 6C Razor - Gunmetal
Rockwell Razors

Rockwell 6C Razor - Gunmetal

749 kr
 
Artnr: RR-6C-GM
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Förnya din rakning med Rockwell 6C Razor i distinkt gunmetal finish, en läcker variant av den innovativa Rockwell 6S som fascinerade en hel värld. Med imponerande kundrecensioner och en välgenomtänkt design ger denna rakhyvel en rakupplevelse skräddarsydd just för dig. Hyveln har 6 utbytbara plattor, vilket gör det möjligt att anpassa rakningen efter behov, från mild till aggressiv. De kombinerade plattinställningarna 1 och 3, samt 2 och 4 är särskilt omtyckta att variera mellan, medan inställningar 5 och 6 ger en kraftfullare och mer aggressiv rakning. Plattinställning 1 passar perfekt för en mer försiktig rakning och för de som är nya inom området. För de dagar där tjockare stubb ska rakas är de högre inställningarna att föredra.

   Men det är inte allt. Rockwell 6C är gjord av en slitstark legering och pryds av en tonad kromfinish. Detta är en hyvel som hyllas av experter på rakning över hela världen och garanterat kommer att ta din rakrutin till en ny nivå, med de bästa resultaten du någonsin upplevt. Den hanterar effektivt vanliga rakproblem som rakfinnar, irritation samt rakbränna och garanterar en komfortabel, nära rakning varje gång.

   Lägg de dyra plasthyvlarna och de kostsamma prenumerationstjänsterna på hyllan och förvandla din rakning till något att verkligen se fram emot. Rockwell 6C är det ultimata valet för både män och kvinnor som riktar in sig på att raka ansikte, huvud eller mer känsliga områden. Hyveln inkluderar också en inställning för nybörjare, som gör det praktiskt taget omöjligt att skära sig, samtidigt som en högkvalitativ rakning garanteras. Så varför inte investera i din hudhälsa, minska plastavfallet och spara pengar i det långa loppet? Rockwell 6C är det självklara valet för dig som söker en rakupplevelse utöver det vanliga.

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  7 omdömen
  2019-11-30

  Närmsta rakningen efter kniv. 1-2 är meningslösa 3 och uppåt händer det grejer. Har inte testat 6.an än men 5:an är otroligt nära. Rekommenderas som en första-hyvel som jag köpte den som. Jag lovar, det kommer ge mersmak

  Finnish1 2019-11-13

  Om man börjar med hyveln som konstruktion, stabil, utomordentlig passform och fin finish. Användandet är lika fint. Platta 3 är den som jag, en var-tredje-dag rakare gillar bäst. Det man ska ha med sig av min recension är, är du nyfiken, köp den!

  Thomas Lundqvist 2019-06-29

  Började med platta 4 och medföljande rakblad. Det gled ovanpå min 3-dagars stubb. Bytte raskt till platta 6. Bättre men fortfarande inte nöjd. Bytte till Feathers blad och då funkade det tillfredställande. Behöver nog bekanta mig mer med hyveln.

  Tung och rejäl.

  Visa fler

  Skrivet om Rockwell 6C Razor - Gunmetal

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea