Rockwell 6S - Stainless Steel Razor i gruppen Rakning / Rakhyvel / Säkerhetshyvel hos Sliqhaq AB (RR6S)
Rockwell 6S - Stainless Steel Razor
Rockwell 6S - Stainless Steel Razor
Rockwell 6S - Stainless Steel Razor
Rockwell 6S - Stainless Steel Razor
Rockwell 6S - Stainless Steel Razor
Rockwell Razors

Rockwell 6S - Stainless Steel Razor

1499 kr
 
Artnr: RR6S
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Upplev rakning som aldrig förr med Rockwell 6S i rostfritt stål – en revolutionerande säkerhetshyvel som har förändrat spelreglerna för alltid. Denna innovativa produkt från Kanada har inte bara tagit världen med storm, utan också lyckats dra in nära 1 miljon kronor genom en Kickstarter-kampanj för att lansera den första serien. Säg hejdå till dyra plasthyvlar, rakfinnar och hudirritation en gång för alla.

   Rockwell 6S är inte din genomsnittliga säkerhetshyvel. Tack vare den patenterade designen kan du justera bladgapet för att finjustera komforten och hur nära rakningen blir, vilket gör det till en personlig och skräddarsydd upplevelse. Perfekt för nybörjare, såväl män som kvinnor, för att enkelt gå över från plasthyvlar och uppleva den jämnaste rakningen någonsin – helt utan skärsår eller nickar.

   Men det stannar inte där. Denna hyvel kommer med tre olika plattor som erbjuder sex olika inställningar, så att du kan anpassa din rakning efter just dina behov. Handtaget är räfflat för ett stadigt grepp och både huvudet och hyveln är perfekt balanserade, vilket ger en stabil rakning där hyvelns egen tyngd gör jobbet.

   Rockwell 6S är inte bara en hyvel, det är en investering i din hudhälsa. Den motverkar inåtväxande hårstrån, rakbränna och hudirritation, och garanterar en nära, bekväm rakning varje gång.

   Denna lyxiga rakhyvel kommer snyggt förpackad i en elegant svart ask tillsammans med 5 Rockwell DE-rakblad. Och om rostfritt stål inte är din stil, finns Rockwell 6S även i en glänsande kromversion med samma fantastiska funktioner, känd som 6C.

   Skydda din hud, eliminera plastavfall och spara en förmögenhet på rakning över tid. Rockwell 6S är det självklara valet för alla som vill raka ansikte, huvud, kropp, ben eller armhålor samt eliminera rakbränna och inåtväxande hår, och säga adjö till dyra och slösaktiga rakbladsabonnemang.

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  16 omdömen
  John Moi 2019-12-19

  Då har man en ny favorit. 6S är nog allt man behöver. Har provat den några ggr. Jag kör 4-2-2 och det blir lika bra varje gång. Lite dyr men värd varenda krona.

  Peter L 2019-10-31

  Rockwell 6s är en klar favorit nu. Tar väldigt bra och är mycket förlåtande vid lite tryck.

  Peter Larsson 2018-09-11

  Rakat mig i många år med hyvel men främst med äldre Gilltette. Rockwell 6S är nog den bästa jag provat av alla hyvlar. Köp!!

  Visa fler

  Skrivet om Rockwell 6S - Stainless Steel Razor

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea