Rockwell Shave Stand - White Chrome i gruppen Rakning / Tillbehör för rakning / Rakställ hos Sliqhaq AB (RR-SHAVESTAND-WC)
Rockwell Shave Stand - White Chrome
Rockwell Shave Stand - White Chrome
Rockwell Razors

Rockwell Shave Stand - White Chrome

499 kr
 
Artnr: RR-SHAVESTAND-WC
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Ta din rakupplevelse till en helt ny nivå av lyx och funktionalitet med Rockwell Razors Universal Shave Stand. Med en sofistikerad design i glansig kromfinish blir detta rakställ inte bara en ögonfångare i ditt badrum, men också en oerhört praktisk hållare för både din Rockwell rakborste och säkerhetshyvel. Tillverkad i krombelagt mässing, kombinerar denna eleganta hyvelställ design och hållbarhet, förstärkt med en tyngd bas för utmärkt stabilitet.

   Utformad för att passa perfekt med Rockwell's olika säkerhetshyvlar såsom 2C, 6C, 6S och Model T/T2, integreras detta ställ sömlöst i din dagliga våtrakningsrutin. För den mode- och stilmedvetne, är detta rakställ en oumbärlig del av badrumsinredningen och en absolut nödvändighet för alla som värderar kvalitet och elegans i sin rakning. Låt detta rakställ bli den strålande stjärnan i ditt badrum, och ta din rakning till en dimension av sofistikering och komfort.
  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  Skrivet om Rockwell Shave Stand - White Chrome

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea