Safety Slide Callus Shaver Förhårdnadshyvel i gruppen Kroppsvård / Händer & Fötter / Fotvård hos Sliqhaq AB (3997000-4)
Safety Slide Callus Shaver Förhårdnadshyvel
Tweezerman

Safety Slide Callus Shaver Förhårdnadshyvel

179 kr
 
Artnr: 3997000-4
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Tweezerman Safety Slide Callus Shaver är en förhårdnadshyvel med vilken du rent bokstavligt kan hyvla bort förhårdnader under foten eller i händerna. Verktyget har också en rasp för att jämna ut huden. Med "slide & lock"-mekanismen kan du dra in hyveln när den inte används.

   Kan också användas för att hyvla bort förhårdnader i händerna som kommer av tunga lyft vid t ex styrketräning eller crossfit.

   Att hyvla händer och fötter kan verka brutalt, men det är förvänansvärt skonsamt att göra det. Har du dessutom mjukat upp händer eller fötter i dusch eller ett fotbad är det enkelt att skilja hud som ska hyvlas bort och den hud som ska vara kvar.

   Att ta bort förhårdnader och överskotts hud på exempelvis fötter minskar material som kan skapa dålig lukt.

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  1 omdömen
  Stefan 2017-02-24

  När man tränar hård styrketräning så bildas förhårdnader i händerna. Denna mojäng funkar väldigt bra för att få bort dessa och hålla händerna i gott skick.

  Visa fler

  Skrivet om Safety Slide Callus Shaver Förhårdnadshyvel

  Så kan du behandla förhårdnader i händerna

  Så kan du behandla förhårdnader i händerna

  Personer som tränar mycket styrketräning eller crossfit får ofta valkar och förhårdnader i händerna. Kombinationen av att köra tunga vikter och med bara händer ger stort slitage på huden. Likaså om man har ett jobb där man ofta lyfter tunga saker. Ett sätt att skydda sig är att använda handskar, men många upplever att det är krångligt och till och med ger sämre grepp än med bara nävar. Läs mer
  Varma och svettiga fötter

  Varma och svettiga fötter

  Sommartid kämpar de flesta med att hitta svala och behagliga skor. Vissa arbeten kräver skyddsskor eller dresscode som gör att långt ifrån alla kan gå omkring i sköna och luftiga sandaler eller för den delen barfota. En bieffekt av varma fötter är att du svettas och över tid luktar dina fötter illa av fotsvetten. Läs mer om hur du kan ta hand om dina fötter och minska risken för att din fötter ska lukta illa. Läs mer

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea