Säkerhetshyvel R41 Grande Öppen Kam i gruppen Rakning / Rakhyvel / Säkerhetshyvel hos Sliqhaq AB (R41Grande)
Säkerhetshyvel R41 Grande Öppen Kam
Säkerhetshyvel R41 Grande Öppen Kam
Säkerhetshyvel R41 Grande Öppen Kam
Säkerhetshyvel R41 Grande Öppen Kam
Mühle

Säkerhetshyvel R41 Grande Öppen Kam

599 kr
 
Artnr: R41Grande
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Säkerhetshyvel R41 Grande Öppen Kam är en större version av R41 öppen kam. R41 Grande är väldigt aggresiv. Denna rakhyvel utmanar verkligen och passar särskilt för män med kraftig skäggväxt och erfarna användare. 

   3 delar

   107 x 53 mm 

   80 g 

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  5 omdömen
  Emil71 2020-10-21

  Använder vanligtvis Merkur Progress på inställning 5 (mest aggressiv, kör det tillsammabs med Derby Extra-blad) Denna hyvel ger mig en något närmare rakning, men inte mycket. Trorts att man onekligen känner bladet ger den en väldigt skön rakning med ett bebislent resultat som följd. Är oerhört nödj med Mühle r41 grande! Rekommenderas verkligen till er som har en snällare hyvel och vill avancera lite. För nyblrjaren rekommenderar jag dock Merkur Progress, då den kan ställas in från mild- medel- till rätt aggressiv. Men för mig är eetta hyvel nr 1 nu. Supernöjd! Nöjd med Sliqhaq också, bra sida, snabb leverans!

  Firstman 76 2019-01-26

  En av dem absolut bästa rakhyvlarna jag har ägt. Eller jag rättar mig själv. Det är min absolut bästa hyvel och man behöver inte ha grov skäggväxt för att njuta av den. Dem där jobbiga mjuka mellanfjunen åker också med i ett svep.,oavsett skägg-apa rakar den otroligt nära. Superskön och jag skär mig sällan mycket sällan jämfört med andra hyvlar jag har provat. Trots att vissa av dem andra inte har varit lika aggressiva som har jag skärt mig mer på dessa plagiat.

  Anderbo 2018-11-26

  Är enormt bra! Har testat rätt många hyvlar men har äntligen hittat min favorit!

  Visa fler

  Skrivet om Säkerhetshyvel R41 Grande Öppen Kam

  Kraftig skäggväxt

  Kraftig skäggväxt

  Kraftig skäggväxt är genetiskt och kan både innebära att skägget växer snabbt, är tjockt och starkt, men också att det helt enkelt kräver sitt jobb att raka av det på ett behaglig sätt. Om du har kraftig skäggväxt bör du undvika tjocka rakoljor och istället använda lättare oljor. Här hittar du tipsen för att raka av den kraftiga stubben.  Läs mer

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea