Säkerhetshyvel R41 Öppen Kam i gruppen Rakning / Rakhyvel / Säkerhetshyvel hos Sliqhaq AB (R41)
Säkerhetshyvel R41 Öppen Kam
Säkerhetshyvel R41 Öppen Kam
Mühle

Säkerhetshyvel R41 Öppen Kam

459 kr
 
Artnr: R41
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Muhle R41 DE Safety Razor Open Comb är en säkerhetshyvel med öppen kam. R41 är en väldigt aggresiv rakhyvel och den öppentandade kammen ger en intensiv våtrakning. Mellanrummet bakom raklöddret hjälper skäggstubb och rakskum att transporteras bort under rakningen, något som är viktigt för att rakbladets kant ska vara fritt från tvålrester.

   En riktig utmaning och passar särskilt för män med kraftig skäggväxt och erfarna användare som vill attackera en tredagarsstubb. 

   3 delar

   Säkerhetshyvelns mått
   95 x 53 mm
   62 g 

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  9 omdömen
  Håkan 2019-02-18

  Har haft min R41 i snart ett år nu.
  Har tidigare bara rakat mig med stängd kam som är mycket skonsammare men behöver fler pass för att bli som en "babybottom" i ansiktet.
  Tog ett tag innan jag kunde raka mig med denna utan att få en massa småsår men med Feather's riktigt vassa blad och lätt handföring så är det ett rent nöje att raka två- och tredagars stubb med denna hyvel.

  Toni 2018-10-28

  Den närmaste rakningen jag någonsin fått från en säkerhetshyvel! Har provat många olika säkerhetshyvlar men denna slår dom alla! :)

  Kung Tune 2018-05-18

  Absoluta favoriten. 6 stjärnor av 5 möjliga.

  Har aldrig under de 5-6 åren jag kört med DE hyvel fått en sådan slät rakning, och detta efter 3:e försöket och med Wilkinson blad.
  (3-pass shave)

  Jag måste ha märkligt hud och skäggväxt för har uplever den inte alls som aggressiv. Tidigare har jag kört med justerbara Merkur Futur 700, men inte ens i läge 6 har jag varit nöjd, å det oavsett blad. Moddade dock Futuren genom att dra i handtaget så spärren passerades och man fick ett läge `7` att börja med. Nu

  Skaffade sedan en Merkur Progress (oxå justerbar) men inte heller den passade mitt skägg.

  Tror dock framgången med R41`an ligger i att bladet sitter mer fast och inte flexar o hugger på samma sätt som de andra.

  Enda nackdelen är att den inte tar lika mycket rakskum (får skölja oftare)

  Beställer snart en till pga dubbelt boende

  Visa fler

  Skrivet om Säkerhetshyvel R41 Öppen Kam

  Kraftig skäggväxt

  Kraftig skäggväxt

  Kraftig skäggväxt är genetiskt och kan både innebära att skägget växer snabbt, är tjockt och starkt, men också att det helt enkelt kräver sitt jobb att raka av det på ett behaglig sätt. Om du har kraftig skäggväxt bör du undvika tjocka rakoljor och istället använda lättare oljor. Här hittar du tipsen för att raka av den kraftiga stubben.  Läs mer

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea