Seiko Presage

Seiko Presage

Seiko Presage

Seiko Presage kombinerar japansk estetik och känsla tillsammans med gedigen hantverkstradition. En klassisk kollektion med läckra klockor för dressad stil, kocktailklockor för både vardag och fest samt klassiska kvalitetsur.

Här hittar du både Presage Cocktail Time och tidlösa Presage Collection Zen Garden.

Se hela vårt utbud av Seikoklockor här.

Seiko Presage Cocktail Time

Seiko har de senare åren lanserat härliga cocktail-klockor där inspirationen har varit att fånga det autentiska ögonblicket i en kocktailbar i Tokyo vid midnatt. Drinkar som har inspirerat är bland annat Manhattan med sin retrobruna urtavla, Gimlet med krämvit färg, Mocking Bird i grönt, Side Car med urtavla i rose och naturvit ton och Skydiving med sin ljusblå ton.

Seiko Presage Cocktail Time Klocka mot bakgrund
Cocktail-klockor gör sig både till en mer dressad stil eller till vardags och självklart till fest. På bilden ovan ser ni en handfull med drinkar som inspirerat designen av de olika Seiko Presage Cocktail klockorna.
Presage Automatic urverk i Seikos klockor

Seiko Presage Automatic har självuppdragande urverk med manuell uppdragningsmöjlighet. Det betyder att det sitter en rotor inne i klockan som du ibland kan se när baksidan på boetten har ett glas. Rotorn drar upp en fjäder som i sin tur driver klockan och har en gångreserv på cirka 40 timmar upp till 70 timmar. 

4R57 med sina 29 juveler, 4R35 med 23 juveler och 6R35 med 24 juveler, är vanligt förekommande hos Seiko Presage-klockor. Dessa urverk har en stark historia och har visat sig pålitliga och stabila. Seiko tillverkar sina urverk in-house vilket betyder att de har full kontroll på hela processen från utveckling, tillverkning och slutprodukt. 

SLIQHAQ är auktoriserade återförsäljare av Seiko Presage i Sverige. Det betyder att du har 2 års internationell garanti för din Presage och när som helst kan få den servad av vår urmakarmästare.
Klockbutik i Umeå

Klockbutik i Umeå

Att köpa en klocka är speciellt. Vi som jobbar på SLIQHAQ har ett starkt intresse för klockor i alla valörer. Det är tryggt att handla din klocka hos oss, oavsett om det är i vår butik i Umeå eller på nätet. Hos oss ska ni förvänta er hög nivå av kunskap och professionalitet. Vår urmakarmästare Per-Erik och urmakarverkstaden står alltid redo att serva er med det som ni önskar. Vi är inte längre bort än att ni kan nå oss.
MER
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna