Seiko Prospex

Seiko Prospex keep going forward

Seiko Prospex

Seiko Prospex är klockan för dig som gillar livet och utmaningen. Modellerna består till största delen av rejäla dykar i olika storlekar och utförande. Historien om Prospex är nära sammanlänkad med det första dykaruret som Seiko lanserade 1965 och hade en vattentäthet ner till 150 meter. Här hittar du de populära Seiko Turtle och Seiko Samurai tillsammans med Seiko Sumo.

Här hittar ni hela vårt utbud av Seikoklockor.

Seiko Prospex dykarklockor

Seikos första dykarklocka var designad och skapad för den 8:e Janpanska Antarctic Research Expedition att klara av de strapatser och utmaningar som det extrema klimatet medförde.
Seikos dykareur satte standarden över hela världen. Ett brev som skickades från professionella dykare från Hiroshima som beskrev bekymmren de upplevde med klockor som gick sönder vid 300 m djup fick klockmakarna vid Seiko att utveckla den första professionella dykarklockan i världen som klarade av ett djup på hela 600 meter. 

Den första dykarklockan från Seiko1965 kom en första dykarklockan från Seiko som klarade av 150 meters vattentäthet. Den får ses idag som startskottet för den moderna dykarklockan och ursprunget till Seiko Prospex som är Seikos professionala serie dykarur. 
Auktoriserade återförsäljare av Seiko - Athorized Global Retailer

Skrivet om Seiko Prospex

Klockbutik i Umeå

Klockbutik i Umeå

Att köpa en klocka är speciellt. Vi som jobbar på SLIQHAQ har ett starkt intresse för klockor i alla valörer. Det är tryggt att handla din klocka hos oss, oavsett om det är i vår butik i Umeå eller på nätet. Hos oss ska ni förvänta er hög nivå av kunskap och professionalitet. Vår urmakarmästare Per-Erik och urmakarverkstaden står alltid redo att serva er med det som ni önskar. Vi är inte längre bort än att ni kan nå oss. Läs mer
SEIKO - Captain Willard - Apocalypse Now

SEIKO - Captain Willard - Apocalypse Now

Den legendariska krigsfilmen från 1979 i regi av Francis Ford Coppola och John Milius med Martin Sheen i huvudrollen som Captain Willard. Vi kastar oss tillbaka till Vietnamkriget och hittar bland annat rekvisita av Seikos 6105-8110/9. Troligen en av Seikos mäktigaste och ikoniska dykarklockor. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna