Seiko Prospex

Seiko Prospex

Seiko Prospex

Seiko Prospex är klockan för dig som gillar livet och utmaningen. Modellerna består till största delen av rejäla dykar i olika storlekar och utförande. Historien om Prospex är nära sammanlänkad med det första dykaruret som Seiko lanserade 1965 och hade en vattentäthet ner till 150 meter. Här hittar du de populära Seiko Turtle och Seiko Samurai tillsammans med Seiko Sumo.

Här hittar ni hela vårt utbud av Seikoklockor.

Seiko Prospex dykarklockor

Seikos första dykarklocka var designad och skapad för den 8:e Janpanska Antarctic Research Expedition att klara av de strapatser och utmaningar som det extrema klimatet medförde.

Seikos dykareur satte standarden över hela världen. Ett brev som skickades från professionella dykare från Hiroshima som beskrev bekymmren de upplevde med klockor som gick sönder vid 300 m djup fick klockmakarna vid Seiko att utveckla den första professionella dykarklockan i världen som klarade av ett djup på hela 600 meter. 

Den första dykarklockan från Seiko1965 kom en första dykarklockan från Seiko som klarade av 150 meters vattentäthet. Den får ses idag som startskottet för den moderna dykarklockan och ursprunget till Seiko Prospex som är Seikos professionala serie dykarur. 
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna