Session Label - Schwarzkopf Professional

Session Label

Session Label

Session Label är en högpresterande salongsexklusiv stylingserie för professionellt bruk. Produkterna är genomgående lätta och luftiga och bygger upp din frisyr i lager utan att tynga ner håret.

Session label har byggt sin sessionstyling kring tre steg i form av prepping, styling och finish.

Session Label styling

Att förbereda håret med pre-stylingprodukter är ofta ett måste och kan underlätta när det kommer till att få den perfekta frisyren. Utan prestyling så kan även själva stylingmomentet bli onödigt svårt.

Med pre-styleprodukter från Session Label, exempelvis The Salt eller The Definer, bygger du en underliggande volym och textur som gör att nästa steg blir så mycket lättare.

Det andra steget i att skapa den perfekta frisyren ligger i själva stylingmomentet. Här har Session Label en flora av stylingprodukter som alla har sin plats. Är du ute efter en skönt slickad frisyr med glans bör du testa The Jelly, och är du ute efter något mer busigt och ruffsigt utan glans bör du testa The Mud.

När du känner dig nöjd med stylingen och din frisyr är som du önskar så kan du kliva in på steg tre. Ett moment, likt pre-styling, som ofta förbises. Att låsa fast frisyren. Detta gör du oftast med en finishingspray av något slag. Har du i steg två gått på den lite mer slickade frisyren så kan det vara bra att använda The Strong No 3 för att verkligen sätta allt på plats. Har du valt en frisyr som är lite mer ledig så kan The Texturizer No 1 fungera bättre. En hårspray som inte ger lika mycket stadga som den förstnämnda stylingsprayen.

En smart detalj på alla Session Labels sprayer är att munstyckena är färgkodade så man snabbt ser vilken spray som är vilken. The Texturizer No 1 har ett blått spraymunstycke, The Flexible No 2 har ett turkost munstycke och The Strong No 3 har ett rosa-lila spraymunstycke.

Varje enskild produkt i Session Labels utbud är speciellt framtagna och skapade med särskilda frisyrer och användningsområden i åtanke. Du är fri att utforska och kombinera för att se vad som passar dig bäst! Under varje enskild artikel finns även korta videoklipp som visar exempel på hur du kan använda produkten.

Alla produkter från Session Label är helt fria från animaliska produkter och således veganska. Hitta inspiration, och inspirera andra på hashtagen #craftthedifference

Skrivet om Session Label - Schwarzkopf Professional

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea