Mustaschfärg

Välj rätt mustaschfärg och ge din mustasch en solid känsla. Om du har svårt att veta vilken mustaschfärg som passar dig. Kom ihåg att du alltid kan gå till en mörkare färg men inte till en ljusare. Här finns produkterna som är framtagna speciellt för färgning av mustasch.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Mustaschfärg tränger igenom tjocka hårstrån

Det som särskiljer mustaschfärg från hårfärg man har till huvudhår är att färgen är speciellt framtagen för att kunna penetrera de tjocka hårstråna i mustasch och skägg. Färgerna från Just for Men består av 2 komponenter som man mixar själv i den medföljande behållaren.

Därefter penslar man på färgen på mustaschen och låter den verka i 3-6 minuter, beroende på vilka färgningsgrad man vill uppnå. Överskottsfärg spolas sedan bort och man bör undvika att tvätta mustaschen inom 24 timmar efter färgningen. Det gör att färgen kommer att sitta längre.

Skrivet om Mustaschfärg

Skäggvård - Ta hand om skägget

Skäggvård - Ta hand om skägget

Skäggvård handlar om att hålla sitt skägg fräscht, snyggt och stylat. Snygga linjer och trimning gör att ditt skägg uppfattas som massivt och med en solid känsla. Varje skägg är unikt och sitter på ett ansikte med dess specifika form. Det är i den grunden som skäggvård börjar så låt oss guida dig i hur du sköter ditt skägg på bästa sätt. Läs mer
Hur vårdar man sin mustasch?

Hur vårdar man sin mustasch?

Att ta hand om sin mustasch handlar om att hålla den ren och i en snygg form. Ibland är det lättare sagt och gjort. Lär dig mer om grunderna hur du får din mustasch som du vill ha den. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea