Mustaschvax

Mustaschvax är en pomada som håller din mustasch på plats. Vaxa mustaschen för att ge den en stadga som håller formen hela dagen. Om du vill ge din mustasch en uppåtpekande snits ska du satsa på ett hårdare vax. Vid applicering av ett hårt vax värmer du det mellan fingertopparna. Vill du ha en mer naturlig form väljer du ett mjukt mustaschvax.

Mo Wax
205 kr
Köp!
Info
Moustache Wax
109 kr
Köp!
Info
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Vaxa mustaschen

För dig som odlar en maffig mustasch kanske det inte är någon nyhet att saker och ting kan fastna i mustachen och att den kan leva sitt eget liv ibland. Med ett bra mustaschvax kan man hålla den i styr och forma knävelborrar eller andra mustaschstilar.

För att applicera mustaschvax behöver man såklart ett bra vax men också tillgång till en spegel och ibland kan en hårtork vara bra att ha. Den korta versionen av hur du ska göra är att du tar en liten mängd vax med baksidan av en fingernagel.

Sen måste du värma vaxet, vilket du gör mellan dina handflator. När vaxet är lättarbetat och mjukt applicerar du det i mustachen och jobba då från mitten och utåt.

Läs mer om hur man applicerar mustaschvax i SLIQHAQ Academy.

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna