Skäggvårdsprodukter

Man som får sitt skägg vårdat

Skäggvårdsprodukter

Att ta hand om skägg blir så mycket roligare och enklare med de bästa skäggvårdsprodukterna. Här hittar du bra skäggvårdsprodukter och tillbehör för att tvätta rent, borsta och olja in ditt skägg. Kolla in snygga skäggborstar och härliga skäggoljor. Här finns det du behöver för att trimma skägg och färga. Vill du styla ditt skägg, köp ett bra skäggvax. Kolla in våra guider för tips på skägg- och mustaschvård.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
1  2  3  4  5  6  7  ..8 Nästa »

Det blir bättre med rätt skäggprodukter

En komplett skäggvård består av flera olika delar. Beroende på vilket skägg du bär eller odlar ser din skäggvård lite olika ut. Långa skägg kan behöva redas ut med en bra skäggborste. Kort skägg kan kräva konturtrimning med en proffessionell skäggtrimmer. Här kommer några konkreta och handfasta tips för din skäggvård. SLIQHAQ har ett komplett utbud av skäggtillbehör för att du ska kunna jobba med din skägggrooming på bästa sätt. 

Trimma skägget

Nästan alla män som bär skägg måste hålla efter det med trimning. Skäggfrisyren bestämmer var och hur man behöver trimma. Här har vi skrivit ihop en guide i vår Academy kring just att trimma skägg.

Skäggvårdsprodukter som tvättar rent

En del av skäggvård som är väldigt viktig är skäggtvätten. Slarvar man med den kan det lätt bli ett kliande skägg och en irriterad skäggbotten som resultat. Därför är det viktigt att ha ett bra skäggschampo, som rengör men inte torkar ut. Ett torrt skägg ser trist ut.

Lider du av torr hud under skägget och har en kliande skäggbotten? Här kan du ta del av fakta och tips på hur du kommer till rätta med det.

Om du har ett längre och större skägg är det bra att använda ett skäggbalsam som du låter ligga i någon minut innan du sköljer ut det. Beard condioner stänger skägget och balsamerar precis som ett hårschampo.

Återfuktande skäggprodukter

En av de viktigaste delarna för att skägget ska bli mjukt och behagligt är just det återfuktande momentet. Det gör du genom att använda en skäggolja och eller en skäggkräm.

Skäggkrämen är lätt att få ner i skägg och skäggbotten eftersom den är i krämform. Skäggoljan är generellt lite fetare och ger mer lyster än en skäggkräm eftersom det är en ren oljeprodukt. 

Korta skägg kan klara sig enbart med en skäggkräm och kännas behaglig då den inte lämnar en fet känsla i skägget. Ju längre skägg detsto med effekt och glädje för du att skäggoljan som ger det den där extra smörjningen och lystern.

Om du vill kombinera båda skäggvårdsprodukterna använder du skäggkrämen som bas och tar sedan och jobbar, kammar och borstar in oljan. Basen i skäggvården blir då skäggkrämen som tillför fukt till skäggbotten och lindrar klåda och irritation. 

Stylingprodukter för din skäggfrisyr

Trimmat och tvättat. Innan du går ut i vardagen eller på fest vill du kanske styla och forma skägget så det beter sig bra ute bland folk.

Med skäggvax och andra stylingprodukter kan du tämja de mest bångstyriga strån. Det finns stylingprodukter i en bred skala från matt till glansigt och mjuk till stark stadga.

Läs vår kompletta guide för hur du tar hand om ditt skägg här! Där tar vi upp olika saker som skiljer produkter åt och hur du kan tänka kring kort och långt skägg. 

Skrivet om Skäggvårdsprodukter

Skäggvård - Ta hand om skägget

Skäggvård - Ta hand om skägget

Skäggvård handlar om att hålla sitt skägg fräscht, snyggt och stylat. Snygga linjer och trimning gör att ditt skägg uppfattas som massivt och med en solid känsla. Varje skägg är unikt och sitter på ett ansikte med dess specifika form. Det är i den grunden som skäggvård börjar så låt oss guida dig i hur du sköter ditt skägg på bästa sätt. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea