Skäggvård

Skäggvård blir så mycket roligare och enklare med de rätta produkterna. Här hittar du bra skäggvårdsprodukter och tillbehör för att tvätta rent, borsta och olja in ditt skägg. Kolla in våra snygga skäggborstar och härliga skäggoljor. Här finns också det du behöver för att trimma skägget och kanske färga det. Vill du styla ditt skägg köp ett bra skäggvax. Vill du lära dig mer? Kolla in våra guider för tips på skägg- och mustaschvård.

1  2  3  4  5  6  7  8  ..10  Nästa »  |  Visa alla

Snabb guide med tips för din skäggvård

En komplett skäggvård består av flera olika delar. Beroende på vilket skägg du bär eller odlar ser din skäggvård lite olika ut. Långa skägg kan behöva redas ut med en bra skäggborste. Kort skägg kan kräva konturtrimning med en professionell skäggtrimmer. Här kommer några konkreta och handfasta tips för din skäggvård.

Trimma skägget

Nästan alla män som bär skägg måste hålla efter det med trimning. Skäggfrisyren bestämmer var och hur man behöver trimma. Här har vi skrivit ihop en guide i vår Academy kring just att trimma skägg.

Tvätta rent skägg

En del av skäggvård som är väldigt viktig. Slarvar man med skäggtvätten kan det lätt bli ett kliande skägg och en irriterad skäggbotten som resultat. Därför är det viktigt att ha ett bra skäggschampo. Ett som rengör men inte torkar ut. Ett torrt skägg ser trist ut.

Lider du av torr hud under skägget och har en kliande skäggbotten? Här kan du ta del av fakta och tips på hur du kommer till rätta med det.

Styla din skäggfrisyr

Trimmat och tvättat. Innan du går ut i vardagen eller på fest vill du kanske styla och forma skägget så det beter sig bra ute bland folk.

Med skäggvax och andra stylingprodukter kan du tämja de mest bångstyriga strån. Det finns stylingprodukter i en bred skala från matt till glansigt och mjuk till stark stadga.

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna