Skäggborste

En skäggborste är ett fantastiskt verktyg för att ta hand om ditt skägg och din skäggväxt. Skäggborsten ger ditt skägg en naturlig men vårdad look. Använd borsten tillsammans med en bra skäggolja för bästa resultat. Här kan du köpa skäggborstar med svinborst och handtag i olika träslag som bok, päronträ och körsbärsträ. Ska du ut och resa är våra skäggborstar i resestorlek perfekta!

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Beard Brush
139 kr
Köp!
Info
Grooming Brush
349 kr
Köp!
Info
Military Brush
129 kr
Köp!
Info

Svårt att välja borste till ditt skägg?

Utbudet av borstar för skägg är ganska stort och det kan kännas svårt att välja vilken borste som passar bäst. Handtag och strån skiljer sig åt och har olika egenskaper.

Vi har satt samman en enkel guide om skäggborstar för att du ska kunna göra ett bättre köp. Läs gärna den och har du fler funderingar är du självklart välkommen att höra av dig till oss.

Skrivet om Skäggborste

Skäggvård - Ta hand om skägget

Skäggvård - Ta hand om skägget

Skäggvård handlar om att hålla sitt skägg fräscht, snyggt och stylat. Snygga linjer och trimning gör att ditt skägg uppfattas som massivt och med en solid känsla. Varje skägg är unikt och sitter på ett ansikte med dess specifika form. Det är i den grunden som skäggvård börjar så låt oss guida dig i hur du sköter ditt skägg på bästa sätt. Läs mer
När ska jag använda skäggborste och skäggkam?

När ska jag använda skäggborste och skäggkam?

Skäggkammen och skäggborste hjälper dig att hålla styr på dina skäggstrån och hålla en fin form. När vi duschar blir skägget burrigt och trassligt. Här kommer några handfasta tips för att du ska kunna hitta rätt verktyg för rätt tillfälle och hur du kombinerar användandet av skäggkam och skäggborste. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea