Skäggfärg

Skäggstrån är grövre än vanliga hårstrån och därför krävs det en speciell skäggfärg. Dessutom är området kring näsa och mun känsligare än hårbotten och skäggfärger har därför inte starka kemikalier i sig. De färger för skägget vi säljer är superenkla att använda och du har resultat på 5 minuter. Välj den färg du vill ge till skägget och/eller mustaschen här.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Tips på hur du ska färga skägget

Ett färgat skägg ger en solid känsla över ditt skägg. Välj en skäggfärg som verkar passa. Är du osäker vilken färg som är rätt för dig, välj då den ljusare skäggfärgen först. Det är alltid lättare att i efterhand färga skägget en ton mörkare.

Ett skägg kan ha olika nyanser av färger. Många män får fläckvis grått eller gulaktigt skägg. Med en skäggfärgning kan man få ett mer enhetligt utseende på skägget, vilket gör att det ser fylligare ut och din skäggfrisyr blir mer markerad och distinkt.

Kan man färga skägg med hårfärg?

Det är vanligt att män vill färga skägget för att passa hårfärgen. Tyvärr funkar det inte så bra att använda vanlig hårfärg till skägg. Hårstråna i skäggväxten har en annan karaktär och resultatet blir annorlunda.

Det är därför Just for Men har speciella färger som är anpassade för skäggstrån och andra för huvudhåret. Vill man ha samma färg på huvudet som på skägget köper man samma färgnyans från samma varumärke. Deras skäggfärger är superenkla att applicera och ska endast verka i 5 minuter.

» Läs gärna vidare i SLIQHAQ Academy och vår guide om att färga skägg.

Skrivet om Skäggfärg

Skäggvård - Ta hand om skägget

Skäggvård - Ta hand om skägget

Skäggvård handlar om att hålla sitt skägg fräscht, snyggt och stylat. Snygga linjer och trimning gör att ditt skägg uppfattas som massivt och med en solid känsla. Varje skägg är unikt och sitter på ett ansikte med dess specifika form. Det är i den grunden som skäggvård börjar så låt oss guida dig i hur du sköter ditt skägg på bästa sätt. Läs mer
Så här färgar du skägget

Så här färgar du skägget

Att färga skägget är något som fler och fler har upptäckt. Det kan göras för att få en enhetlig look på ditt skägg om det har olika nyanser på skäggstråna. Många använder också skäggfärgen för att matcha med håret på huvudet bättre.Här tänkte vi ge några handfasta tips och råd för hur du bäst färgar ditt skägg, vilken nyans du ska välja och hur bäst resultat uppnås. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea