Skäggsax

En skäggsax är ett enkelt sätt att hålla kontrollen på din skäggväxt och dina skäggstrån. Det finns skäggsaxar med runda spetsar och skäggsaxar med skarp spets. Med skäggsaxen kan du med hög precision klippa ner och ansa dina yviga skäggstrån och få skäggväxten jämn och fin.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Fixa skäggfrisyren med skäggsaxen

Men en bra sax som har hög precision kan man fintrimma och klippa till skägget till önskad skäggfrisyr. Du kan styla de flesta skäggstilar för hand med sax och skäggkam. Andra stilar med raka linjer kan det vara lättare att använda en skäggtrimmer till.

De små stråna under näsan, ovanför läppen, det vi kalla mustasch är en utmaning med trimmers men lite lättare att finklippa med en bra skägg- eller mustaschsax. Området är lite mer känsligt så en trubbig skäggsax kan vara bra att ha för det.

Skrivet om Skäggsax

Skäggvård - Ta hand om skägget

Skäggvård - Ta hand om skägget

Skäggvård handlar om att hålla sitt skägg fräscht, snyggt och stylat. Snygga linjer och trimning gör att ditt skägg uppfattas som massivt och med en solid känsla. Varje skägg är unikt och sitter på ett ansikte med dess specifika form. Det är i den grunden som skäggvård börjar så låt oss guida dig i hur du sköter ditt skägg på bästa sätt. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea