Skäggtrimmer

En skäggtrimmer kan användas i många olika syften. Ett längre skägg kan man enkelt forma med hjälp av trimmer. Den som inte vill renraka och som gillar skäggstubb kan använda skäggtrimmern istället. Här kan du hitta de bästa skäggtrimmers med hög precision och konturkammar för att trimma kanter, linjer och polisonger. Vi har de bästa märkena som gillas av professionella barberare till prisvärda skäggklippare.

Ett proffs ställer krav på bästa skäggtrimmer

Om man frågar en professionell barberare vad de vill att en skäggtrimmer ska klara av får man ett par återkommande svar. Det som alla nämner är att trimmern ska klara av att jobba ofta och länge.

I salongen får det inte bli ofrivilliga stopp på grund av att hår- eller skäggtrimmern blivit överhettad och slår ifrån. Att trimmern klarar att köras kontinuerligt utan att bli för varm är därför ett viktigt krav som ett proffs ställer.

En annan funktion som är viktig är att skär och distanskammar håller hög kvalitet. För att kunna forma olika skäggfrisyrer underlättar det om det finns möjlighet att ställa in olika längder.

Det är också viktigt att skärbladet håller skärpa och distinkt och effektivt klipper av skäggstråna. Du vill inte uppleva att den tuggar sig genom skägget - det gör ont! Börjar det kännas som det är det dags att byta och skaffa antingen en ny, bättre skäggtrimmer eller byta skärbladet.

Vi säljer både Andis skär och tillbehör samt tillbehör till Osters klippmaskiner.

Läs gärna vår guide om trimmer för skägg.

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna