Skäggtrimmer

En skäggtrimmer kan användas i många olika syften. Ett längre skägg kan man enkelt forma och den som inte vill renraka och som gillar skäggstubb kan använda skäggtrimmern till det. Här kan du hitta de bästa skäggtrimmers med hög precision, modellerna som proffsen väljer. Vi har också konturkammar för att trimma kanter, linjer och polisonger. Välj bland de bästa skäggklipparna, de som gillas av professionella barberare.

Bästa skäggtrimmer enligt proffs

Om man frågar en professionell barberare vad de vill att en skäggtrimmer ska klara av får man ett par återkommande svar. Det som alla nämner är att skäggklipparen ska klara av att jobba ofta och länge.

I salongen får det inte bli ofrivilliga stopp på grund av att hår- eller skäggtrimmern blivit överhettad och slår ifrån. Att trimmern klarar att köras kontinuerligt utan att bli för varm är därför ett viktigt krav som ett proffs ställer.

En annan funktion som är viktig är att skär och distanskammar håller hög kvalitet. För att kunna forma olika skäggfrisyrer underlättar det om klippmaskinen går att ställa på olika längder.

Det är också viktigt att skärbladet håller skärpa och klipper av skäggstråna distinkt och effektivt. Du vill inte uppleva att den tuggar sig genom skägget - det gör ont! Isåfall är det dags att du byter och skaffar antingen en ny, bättre skäggtrimmer eller byta ut skärbladet. Vi säljer både Andis skär och tillbehör samt tillbehör till Osters klippmaskiner.

Läs gärna vår guide om trimmer för skägg.

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna