Skäggtrimmer

Skäggtrimmer sett från sidan på man som trimmar skägget

Skäggtrimmer

En skäggtrimmer kan användas i många olika syften. Ett längre skägg kan man enkelt forma och den som inte vill renraka och som gillar skäggstubb kan använda skäggtrimmern till det. Här kan du hitta de bästa skäggtrimmers med hög precision, modellerna som proffsen väljer.

Vi har också konturkammar för att trimma kanter, linjer och polisonger. Välj bland de bästa skäggklipparna, de som gillas av professionella barberare.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Bästa skäggtrimmer enligt proffs

Om man frågar en professionell barberare vad de vill att en skäggtrimmer ska klara av får man ett par återkommande svar. Det som alla nämner är att skäggklipparen ska klara av att jobba ofta och länge.

I salongen får det inte bli ofrivilliga stopp på grund av att hår- eller skäggtrimmern blivit överhettad och slår ifrån. Att trimmern klarar att köras kontinuerligt utan att bli för varm är därför ett viktigt krav som ett proffs ställer.

En annan funktion som är viktig är att skär och distanskammar håller hög kvalitet. För att kunna forma olika skäggfrisyrer underlättar det om klippmaskinen går att ställa på olika längder.

Det är också viktigt att skärbladet håller skärpa och klipper av skäggstråna distinkt och effektivt. Du vill inte uppleva att den tuggar sig genom skägget - det gör ont! Isåfall är det dags att du byter och skaffar antingen en ny, bättre skäggtrimmer eller byta ut skärbladet. Vi SLIQHAQ säljer trimmers säljer skäggtrimmers från Wahl, Andis, Gordon, JRL med flera.

» Läs vår guide tt välja rätt skäggstimmer.

Skrivet om Skäggtrimmer

Skäggvård - Ta hand om skägget

Skäggvård - Ta hand om skägget

Skäggvård handlar om att hålla sitt skägg fräscht, snyggt och stylat. Snygga linjer och trimning gör att ditt skägg uppfattas som massivt och med en solid känsla. Varje skägg är unikt och sitter på ett ansikte med dess specifika form. Det är i den grunden som skäggvård börjar så låt oss guida dig i hur du sköter ditt skägg på bästa sätt. Läs mer
Att välja en bra trimmer för skägg

Att välja en bra trimmer för skägg

Idag finns det renodlade skäggtrimmers och hårklippare som är kombinerad skäggklippare och hårklippare. Skägg är betydligt kraftigare än vanliga hårstrån. Därför ställer det högre krav om du ska använda din hårklippare även till att klippa skägget med. Vi hoppas med den här guiden kunna hjälpa dig till att välja en bra skäggtrimmer för dina behov. Läs mer
Att välja rätt hårtrimmer

Att välja rätt hårtrimmer

En hårtrimmer är något som du kommer använda ofta. Därför är det bra att fundera över några saker innan du gör ditt val av hårtrimmer. Ska trimmern användas enbart till håret eller vill du kombinera den som en skäggtrimmer? Vilken budget har du? Vi hoppas att vi här ska kunna guida dig rätt i ditt val. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea