Skäggvax & styling

Skäggvax mjukgör och vårdar både din hud och ditt skägg. Vax gör ditt skägg lättare att forma och få fason på och ger det en fylligare touch. Fördelarna med skäggvaxet är att det lindrar irritation, klåda och rodnad samt motverkar torr hy. Kombinationen av vax för skägget och skäggolja är ett bra sätt att ta hand om ditt skägg. I vår butik säljer vi också moderna stylingprodukter som skäggpomada och krämiga former av Beard Balm.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Beard Filler
219 kr
Köp!
Info
Beard Wax
119 kr
Köp!
Info
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Så här använder du skäggvax

Skäggvaxer kan skilja sig något mellan varandra beroende på hur mycket som är vax i produkten och hur mycket som är olja, sheasmör och liknande ingredienser. Det är vaxet som står för stadgan i stylingprodukten. Här är vårt tips för hur du kan applicera ett skäggvax på ett bra sätt.

  1. Skrapa upp en bit skäggvax med tumnageln. Om det är väldigt hårt kan ett gitarrplektrum, en sked eller något annat lämpligt hjälpa dig att få upp rätt mängd.
  2. Värm sedan igång vaxet genom att gnugga den mellan händerna. Då mjukas det upp och blir lättare att fördela i skägget.
  3. Applicera därefter skäggvaxet i skägget och forma ditt skägg som du önskar.
  4. Borsta eller kamma skägget om du vill få en mer vårdad eller kammad look. Det kan också göra att du får in vaxet mer i hela skägget.
  5. Börja med lagom och lägg till mer vax om du behöver.

Tips: Om du upplever att ditt skäggvax inte räcker till för vissa delar av skägget eller envisa strån kan det vara läge att punktbehandla med ett mustaschvax. Vissa Beard Balm kan vara mer som krämer eller lotion som ger viss styling, men är mer åt det vårdande hållet.

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna