Slipa rakkniv

Att ha en vass och slipad rakkniv är viktigt för ett bra resultat vid rakning. Det bästa är att underhålla kniven löpande för att undvika att den blir slö. Känner du att den behöver vässas finns här produkterna du behöver för att slipa rakkniv. Vi säljer diamantbrynen, slippasta och slipstenar från erkänt bra varumärken. Fråga oss om du vill ha hjälp att välja eller få tips på vad som passar till just rakkniven du äger och som behöver vässas.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
25
Flattening Stone 24 Grit
374 kr (499 kr)
Köp!
Info
25
Super Stone 3000 Grit
636 kr (849 kr)
Köp!
Info

Kul att lära sig att slipa kniven själv

Om du gillar att raka dig med kniv är det vanligt att man sakta men säkert lär sig själv att slipa. Det är både kul och spännande. Många forum har hjälpsamma medlemmar som både hjälper, tipsar och slipar.

Om du absolut inte vill hålla på med knivslipning men ändå vill raka dig som en proffsig knivrakare tycker vi shavette är ett bra val.

Skrivet om Slipa rakkniv

En guide till våtrakning i 5 steg

En guide till våtrakning i 5 steg

En man rakar sig ungefär 20 000 gånger under en livstid. Varför inte göra det till en skön upplevelse! Här finns en guide för klassisk våtrakning och en del värdefulla tips till dig som vill få en skönare rakning. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea