SLIQHAQ Urmakeri i Umeå

Urmakare i Umeå

SLIQHAQ har en komplett urmakarverkstad och servar alla slags klockor. Per-Erik Bylund - Urmakarmästare med mer än 30 års hjälper er med allt från armbandsur, fickur, bords- och väggur. Vi byter batterier till er klocka, kortar länkar och byter armband. Välkommen in till oss på SLIQHAQ i Umeå.

Det är tryggt att köpa en klocka hos oss. SLIQHAQ är medlemmar i Sveriges Urmakareförbund. När du lämnar in en klocka eller urverk hos oss kan du förvänta dig hög nivå på kunskap och professionalitet. SLIQHAQ är auktoriserad återförsäljare av Seiko. Vi gillar och kan klockor. 

SLIQHAQ medlem i Sveriges UrmakareförbundEtt förbund med rötter sedan 1892
Sveriges Urmakareförbund har rötter ända sedan 1892.


Prislista enkla urmakartjänster

Batteribyte 199 kr


Per-Erik Urmakarmästare

Ansvarig för vårt urmakeri är Per-Erik. Med mer än 30 års yrkeskunnande som urmakare och urmakarlärare. Innehar också mästarbrev som urmakare vilket är den högsta nivå för yrkesverksamma urmakare.

I vår komplettta urmakarverkstad kan undersöka och lyssna på er klocka och åtgärda, serva och underhålla ert ur och urverk. Här ser ni våra urmakartjänster.

Originalservice för din klocka

Per-Erik och SLIQHAQ utför originalservice för klockmärken som Seiko, Tissot och Certina. Du kan antingen lämna in din klocka över disk eller skicka in den till oss spårbart och försäkrat. Vi skickar sedan tillbaka er klocka på samma trygga sätt som den kom. 

Per-Erik urmakare


Byta klockbatteri och fixa nytt armband

Klockor med batteridrift behöver med jämna mellanrum nytt batteri. Oftas inom 1-2 år. Vi har proffsbatterier som ger din klocka bästa förutsättningarna. Hos oss hittar ni armband och tillbehör till era armbandsur. Det går utmärkt att skicka in er klocka till oss för batteribyte

Byta klockbatteri
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna