Soskin

Soskin brand image

Soskin

SOSkin skapades 1990 av Dr Alexandre Dingas. Som biolog var han besviken på de franska laboratorierna och saknade som han hade hoppats kunna hitta på marknaden.

Målet blev att skapa ett effektivt, hudvänligt varumärke som inte splittrar utan håller ihop. Något som proffs kan rekommendera till deras patienter och klienter.


Idag säljs Soskin i mer än 40 länder och har full kontroll på tillverkningen av produkterna i familjeföretaget. Soskins produkter är unisex med stort fokus på säkerhet, hälsa och hållbarhet. Runt om i världen hittar du Soskin hos apotek, varuhus/parfymörer samt hos hudkliniker, spa och salonger.
Tonic Lotion
139 kr
Köp!
Info
Eye Care Serum
379 kr
Köp!
Info
Micelle Water
109 kr
Köp!
Info

Att skydda och respektera huden

Att respektera huden är dels att anpassa sig till hudens naturliga rytm, men också att rent biologiskt säkerställa att huden får vara den viktiga barriären mot den yttre omgivningen för att skydda kroppen.

Att ge huden skydd mot det den utsätts för under dagen för att huden själv ska kunna regenerera, reparera och återhämta sig.

Soskin har dechiffrerat och utgått från denna mekanism och designat formlas som är inspirerade av huden för att den ska kunna tolerera och motta de produkter som tillförs bättre. Genom att arbeta med huden upprätthålls den rätta balansen mellan stimulering och tolerans: detta är vad Soskin kallar "biokompatibilitet".

Soskin har valt ingredienser som lätt assimileras av huden, vilket eliminerar de som kan orsaka irritation eller allergiska reaktioner. Just detta gynnar och garanterar formlernas säkerhet och stabilitet.

Soskin man with grid

Äkta samhörighet med din hud i fyra delar

  1. Soskin använder biokompatibla ingredienser som passar din hud perfekt.
  2. Skapar biomimetiska formula inspirerad av hudens struktur och uppbyggnad.
  3. Kunskap om de biologiska mekanismerna gör det möjligt att stimulera dessa i huden för en välmående hy.
  4. Utan risk för huden och med respekt för dess fysiologi som Soskin kallar biostimulering

Soskins hudvårdsrutin och hierarki

De första produkterna är de som rengör - make-up och olika ansiktstvättar och ansiktsvatten. Sedan kommer serum som följs av dagkräm eller nattkräm. I bilden nedan ser ni de olika symbolerna som Soskin använder för att du enkelt ska kunna sätta produkten i ett större sammanhang. 


Soskins produkter

Hudvårdsrutin i tre steg

Soskins hudvårdsrutin
Rengöra och förbereda huden. Stimulera med serum. Skydda med hudkrämer och regenerera och korrigera med adderande produkter. 

Produktkategorier och produktserier

Soskin delar upp sina produkter i olika kategorier exempelvis R+ Restorative samt i olika produktserier som exempelvis Hydraglow eller Hydrawear. 

Hudvårdsprodukterna i de olika serierna kan kombineras fritt och anpassas efter just dina behov. De olika produktkategorierna täcker in olika områden och syften där de olika produktserierna fokuserar på en speciell hudtyp eller ett speciellt tillstånd. På produktserienivå finns det speciella ingredienser som är aktiva och bra för att just uppnå det produkten är avsedd för. 

Hyaluronsyra är något som är vanligt i kategorin R+ Restorative och återfinns som ingrediens i både Hydrawear, Hydraglow och Cicaplex. 

Här nedan kan ni se vilket fokus och område som de olika kategorierna och produktserierna siktar mot. 

R+ Restorative

Hydrawear - Rodnad och torr hy: Hyaluronsyra, havrextrakt och nyponolja.
Hydraglow - Lyster och första tecken på åldrande: Vitamin C, hyaluronsyra och vegetabiliskt glycerin.
Cicaplex - Skadad hud: Aminosyror, hyaluronsyra och dextransulfat. 

A+ Age Performance

n-BTX - rynkor och minskad fasthet: Argireline, Liposomed av centella asiatica.
Structure - Hud som tappar elastisitet: Liposomer av centella asiatica, Yam & Soy.

P+ Pure Preparation

MAT - blandhy och fet hy: Mjölksyra, Tea Tree eterisk olja, gurkaxtrakt.
AKN - Fläckar, blämmor och oregelbunden hy: Bakuchiolextrakt, Vita-A, salicylsyra och mjölksyror.

SUN Sun Guard

SPF Low-tox - solskyddsfaktor: Biologiskt nedbrytbara ämnen

Body Architect

Xer.A.D - Hygien och atopisk hud: Inca Inchi-extrakt, vegetabiliska oljor.

W+ White Specification

D-White - ojämn, matt hy och mörka fläckar: Niacinamid, Hexylresorcinol, Alfa-arbutin.

Skrivet om Soskin

Solskyddsfaktor, SPF och UV-strålning

Solskyddsfaktor, SPF och UV-strålning

Solen är nödvändig för livet på jorden. Den ger oss värme, energi och är en central del i många livsprocesser. Tyvärr är det också så att solens strålar kan ställa till med problem om man inte är vaksam. Vi behöver skydda vår hud mot både UVA och UVB strålar. Lär dig mer om solens både härliga och farliga strålar i för stor dos här. Läs mer
Hur fungerar ett ansiktsserum?

Hur fungerar ett ansiktsserum?

Ansiktsserumet är ett koncentrat av näringsämnen för huden. Den ger huden en extra boost av energi och har en djupverkande effekt. Den är en tilläggsprodukt som förstärker din hudvårdsrutin och tillför aktiva ämnen till huden. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea