STMNT Grooming Goods

STMNT Grooming Goods 3 barbers

STMNT Grooming Goods

STMNT Grooming Goods är unikt varumärke skapat tillsammans med tre världsledande barberare. Inspirerade av kunskapen och konstnärskapet går STMNT längre än produkter - med ett tydligt syfte.

Ett kollektiv som respekterar människor som vill vara järva och autentiska i sitt eget avtryck. Att stå upp för det de tror på. En gemenskap som hedrar både hantverket och strävan att bli bättre.

"Making a statement"

Tre personer, Arriola aka JULIUS CVESAR, Sofie Pok aka STAYGOLD och Miguel Gutierrez aka NOMAD BARBER. Alla med olika mindset och stilar. Fångad av en idé att skriva dagens standarder för grooming.

Respekt för det järva och autentiska. Människor som kan stå upp och förändra. Personer med en starkt övertygelse och drivkraft. Det är den bärande delen i STMNT Grooming Goods. Ett varumärke som byggts på samarbete och något som går längre än produkter - passion, kunskap och något att kunna ställa sig bakom. "This is our statement."
Hårprodukter för ditt egna personliga uttryck

Att skapa sitt eget avtryck, att vara sann mot sig själv och den man är. Det är något som kommer från hjärtat och kan inte forceras fram. Tre personligheter som har fått sätta sitt egna avtryck i doft, funktion och utseende. Stylingprodukter med deras egen signatur - funktion i världsklass.

STMNT utmanar dig att haka på och skapa något nytt, något bättre. Låt dig inspireras av ett modern barberarmärke med ett tydligt och mjukt syfte. Skaka om dig själv, din omgivning och din tillvarak. Lycka till att skapa ditt eget unika avtryck!

Skrivet om STMNT Grooming Goods

Elias Habibson - STMNT

Elias Habibson - STMNT

STMNT - att göra sitt eget avtryck. Vi pratar och tar pulsen på Elias Habibson ambassadör för STMNT Grooming Goods. Ägare av Oaklake Barbershop, utbildare och inspiratör. Årets barberare 2023. Läs mer
Skäggtest STMNT

Skäggtest STMNT

STMNT är ett barberarinspirerat varumärke med fokus på hårstyling och vårdande produkter. Bland skäggprodukterna finns en skäggolja och en shampoo-bar. Jag har testat både produkterna - följ med så får du veta mer om vad jag tycker om dessa. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea